Hirdetés 

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita szerelme nem mindig volt felhőtlen – erről most először mesélt a színész.

A pár évek óta él boldogságban, de a hiedelemmel ellentétben a kapcsolatuk korántsem volt szerelem első látásra. “Sokáig eszembe sem jutott közeledni Anita felé, kicsit ridegnek tűnt, távolságtartónak, miközben mindenkihez kedves volt. Az egyik nőnapi bulin bevallom, mást akartam féltékennyé tenni. Az esélytelenek nyugalmával odasétáltam hozzá és beszélgetni kezdtünk” – mesélte a Hot! magazinnak adott interjújában Kinizsi Ottó. A köztük lévő kapcsolat azután lett szorosabb, amikor Anita szakított a párjával.


“Mindenki a korkülönbségről suttogott. Az újságok is támadtak bennünket emiatt.

Mi pedig rózsaszín felhőn üldögélve szerelmesek voltunk: lángoló, száz fokon égő szerelem volt” – mondta, és bevallotta azt is, hogy Anita családja sem volt eleinte boldog a kapcsolatuktól, ami kettejük szerelmét is megnehezítette. Ekkor Ottó úgy döntött, rááll a sarkára. “Emiatt picit ő is elbizonytalanodott. Amikor felhozta, hogy inkább az eszünkre kellene hallgatnunk, egyszerűen csak kiszálltam a kocsiból” – mesélte. Szakítottak, amit mindketten nagyon megszenvedtek, majd újra egymásra találtak.

Két év után végül összeházasodtak.

“Anita folyamatosan megújul. Öt évenként szinte új feleségem van. Új hivatást választ, új hobbija lesz. És két gyerek után is bombanőm van az ágyban.Állandóan pörög, nem is tudom, hogy bírja” – részletezte.

Mindenkit meglepett, amikor Kinizsi Ottó egy jól sikerült, életszerű pofont kapott Anitától a TV2 Dancing with the Stars egyik adásában. A színész bevallotta, őt is váratlanul érte a suhintás, korábban ugyanis ezt nem beszélte meg a feleségével. “Igazából azért kaptam, hogy minél őszintébb lehessen a reakcióm. A valóságban szerencsére nincsenek féltékenységi jeleneteink” – ennek ellenére mégis volt rá példa, hogy a kapcsolatuk megingott.

Origo

kiemelt kép: Femina


Hirdetés