Hirdetés 

Súlyos döntést hozott meg Aurelio!

Aurélio, a Való Világ egykori győztese kemény börtönbüntetés elé néz, mostmár biztos, hogy be kell vonulnia, bár a behívóját még nem kapta meg – írja a Bors. A valóságshow-hőst emberrablás bűntettének elkövetése miatt 2 év 3 hónapra, korábbi drogügyletei miatt plusz 1 év 2 hónapra ítélték.

Ez összesen 3 év 5 hónap börtönt jelent.

A fiatal médiasztár saját bevallása szerint nehezen viseli a bezártságot, éppen ezért lélekben már igyekszik felkészülni a rá váró megpróbáltatásokra. Így szilveszterkor is például a nagy bulizások helyett inkább csendben elvonul, hogy azzal legyen, aki neki a legtöbbet számít. Önként visszavonul és eltűnik a kíváncsi szemek elől.

A mostani helyzetemben pedig főleg az van, hogy inkább azzal töltöm az időmet, aki feltölt lelkileg. Nem szeretnék vadidegen emberek között lenni, nem akarom, hogy számomra ismeretlen részegek lapogassák a hátam, hogy mekkora haverok vagyunk…. Most csendre vágyom. Ezért kettesben leszünk a szerelmemmel 

– mesélte a Borsnak Aurélio.

Elárulta, hogy mit vár 2022-től:

“Én minden december 31-én írok egy papírt magamnak. Az álmaimat a vágyaimat, a terveimet írom le. Azt, hogy mit szeretnék a jövőtől. Az ellendrukkereim nem fognak most örülni, de jelzem: a terveim 99 százaléka meg is szokott valósulni. A tavalyi kéréseim nagy része is összejött, most már csak abban kell reménykednem, hogy a 2022-es évem is sokkal jobb lesz annál, mint ami most kinéz…”


BlikkRúzs

kiemelt kép: RAS Archívum


Hirdetés 

%d bloggers like this: