Hirdetés 

Sokan buliba mennek, de talán a pandémia okán még többen az otthoni, kénylemes kikapcsolódást választják szilveszter este. 

Segítünk a választásban, a legjobbnak ígérkező műsorok közül válogattunk.

NőComment! – RTL II / 19:00

Ha Szilveszter, akkor NőComment! Most is felejthetetlen show-műsorral búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat a NőComment! – Szilveszter 2021 sztárjai 19:00 órától újév hajnaláig az RTLII-n. A talkshow háziasszonya: Liptai Claudia.A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik mondanak búcsút az óévnek és koccintanak az újra, miközben mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, rengeteget ugratják egymást, ironizálnak, humorizálnak és persze buliznak.A fantasztikus hangulat garantált, hiszen Liptai Claudia, Király Linda, Szily Nóra, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Balázsovits Edit, Balázs Andrea, Janza Kata, Wolf Kati, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea, Pálmai Anna, Gryllus Dorka, Árvai Anita, Tapasztó Orsolya, Hajós András gondoskodnak róla olyan sztárvendégekkel karöltve, mint Nótár Mary, Gianni Annoni és párja, Debreczeni Zita, Szulák Andrea, Tóth Vera és párja Pauli Zoltán, Nagy Sanyi, Király Viktor, Náray Erika, Benes Anita, Czutor Zoltán és felesége Czutor- Kilián Zsanett, Heincz Gábor Biga, Anger Zsolt, Járai Máté és Járai Kíra, Garami Gábor, valamint a műsorban feltűnik Claudia lánya, Gesztesi Panka is.


(Fotó: RTL Sajtóklub)

Pofoncsata – RTL Klub / 01:45

Kerüld a tanárit, különösen létszámcsökkentés idején! Egy iskola az utolsó tanítási napon igazi őrültek háza. Andy , a buzgó irodalomtanár bármit megtenne, hogy megtartsa az állását bővülő családja miatt, ami nem könnyű a diákok szívatásai miatt. Két pofon közben akaratlanul kirúgatja a töritanárt, a rettegett Stricklandet . Az állását vesztett Strickland úgy dönt, hogy ad még egy utolsó leckét, és bunyóra hívja Andyt a parkolóba. A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni.

Házibuli Attilával – Muzsika Tv / 20:00

A jövőre kereken 20 éves könnyűzenei műsor idén is tartogat a nézőknek szilveszteri meglepetést. Fergeteges hangulat, sztárparádé, mulatós slágerek az óév vidám búcsúztatására. Néhány név a fellépők közül: Nótár Mary, Suzy, Márió, Galát Norbert, MC Hawer és Tekknő, de fellép a Muzsika tv „Lakodalmas” című műsorának háziasszonya, Albert Gabriella, a „Dallamokon át” műsorvezetője, a népszerű mulatós sztár Sihell Ferry és a Házibuli házigadája, Tilinger Attila is énekel majd.


Hirdetés 

A mulatós királynő, Suzy is fellép ma este Attila műsorában. (Fotó: Facebook)

Sztárban sztár leszek! – a javából – TV2 / 22:15

A népszerű tehetségkutató szuperprodukció legjobb pillanatait eleveníti fel a csatorna egy szilveszteri Best Of adásban összeválogatva. Garantált kikapcsolódás és rengeteg zene a műsor kedvelőinek!

Fábry – Duna Tv / 19:45

Fábry Sándor szilveszteri showja a Duna Tv műsorán. Pikáns poénok, remek beszélgetések, nagyszerű sztárvendégek és zene a közszolgálati csatornán!

Himnusz, majd Áder János újévi köszöntője – MTV / 00:00

Az új évbe most is a Himnusz kísér át bennünket, majd Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjét láthatják felvételről. Ez az a „műsor”, amit senki nem fog kihagyni.

kiemelt kép: Shutterstock

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading