Hirdetés 

Saját műsort kap a TV2 csoportnál a népszerű színész!

A népszerű színész – énekes, Galát Norbert a Zenebutik kultikus műsorának, a Kedvenceink kedvenceinek műsorvezetője lesz.

A TV2 csoport tematikus zenecsatornájának első programjai között mutatkozott be a sikerműsor, amelyet 2022 január 2-től Galát Norbert vezet majd.

Nagy megtiszteltetés számomra a lehetőség, hogy egy ilyen népszerű műsor producere és műsorvezetője lehetek. Koncepciójában lesznek apróbb változások, hiszen eddig a beszélgetés prioritást élvezett a műsorban, amelyet most a zene fog majd váltani. Természetesen minden héten lesz egy különleges vendégem, aki a hét sztárjaként fogja beavatni a nézőket egy rövid riport keretén belül a szakmai és magánéletébe is – mondta Norbert, aki elárulta, hogy a január másodikai műsorban kik kapnak főszerepet.


Az első adásban a hét sztárja Suzy lesz, aki nemrég vette át a sokadik aranylemezét. (Fotó: Facebook / Királyvári Zsuzsanna)

Az első adásban az Ámokfutók slágergyárosa, Kozso mellett a népszerű tinisztár Szabyest is fellép. A legendás Apostol együttes népszerű slágerei mellett pedig  a hét sztárja a mulatós királynő, Suzy lesz – mondta el a Zenebutik élő kívánságműsorában pénteken a színész – énekes.

A Zenebutik kultikus műsorát vezeti januártól az énekes (Fotó: Facebook / Galát Norbert Official)

kiemelt kép: TV2


Hirdetés 

%d bloggers like this: