Hirdetés 

Nem semmi: Tóth Andinak Ford Mustangja lett, nagyon komoly a verda (videó)

Tóth Andi megmondta, egy nap Ford Mustangja lesz, és most meg is valósította a nagy álmát, ráadásul nem is akármilyen külsővel.

Az autók még mindig nagyon nagy szerepet játszanak az emberek életében, és nemcsak a közlekedés miatt. Sokan álmodozunk különféle autókról, és nem egy esetben ezekre a tárgyakra teszünk félre.

Sokszor gyerekkori álmok köthetőek ezekhez autókhoz, amik rendkívül különlegesek számunkra. Nincs elérhetetlen álom, és ha sokat teszünk érte, akkor valóban elérhetjük, amit igazán akarunk.

Tóth Andi gyerekkora óta sztár, megélt pár nagyon nehéz időszakot, és még mindig rendkívül fiatal. Az utóbbi időben igen jól alakultak a dolgai, nagyon foglalkoztatottá vált,és köztudott, hogy szereti az autókat. A nagy kedvence a Ford Mustang, amely egy igazi amerikai klasszikus. A jelek szerint most beteljesült az álma, és lett egy saját „lova”, ami ráadásul egy nagyon különleges festést kapott, így könnyű lesz kiszúrni Andit az utakon.

„Hát sziasztok… Na, hát megvan a karácsonyi, újévi, szülinapi ajándékom egyben, hogy én is kapok egy autót.” – mondta hatalmas örömmel Andi, háttérben egy különleges festésű Ford Mustanggal.

„De hát nem akármilyen autót ám, tudjátok, hogy mi az álomautóm.. Mustang! Mert mondtam, hogy Mustangom lesz, és Mustangom lett! Baaaaam!!” Az autóról készült videót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg korlátozott ideig.


Fotó: Instagram / Tóth Andi
Fotó: Instagram / Tóth Andi

Liner.hu

kiemelt kép: Shutterstock (illusztráció)


Hirdetés 

%d bloggers like this: