Hirdetés 

Január 4-én ünnepelte 83. születésnapját Korda György. Balázs Klárika azt sem tudta, hogy járjon a kedvében. Az énekes azonban nem szeretett volna nagy bulit csapni, ezen még imádott felesége is meglepődött.

“Kérdeztem Gyurikámtól, mit szeretne a születésnapján? Azt mondta, most szó sem lehet róla, hogy bulizzunk, majd a kerek számnál, ha a 85. életévébe lép. A fiatalság titka az optimizmus” – neveti el magát az énekesnő.

“Nagyon boldog voltam, hogy ezt mondta, és ha a születésnapos ezt kéri, ezt be kell tartatni. Most az ő napját is szűk családi körben ünnepeltünk itthon, az öcsém felesége, aki cukrász, ők hozták a cukormentes tortát. Az unokahúgom pedig egy tenger gyümölcsei tálat, amin minden volt. Lazac, rák, kagylók, sushi.”


Balázs Klári és Korda György boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek. (Fotó: Promotions.hu)

Friss fotót is megosztottak közösségi oldalukon, mindenféle retusálás nélkül és rajongóik szerint is 20 évet letagadhatna a férje.

“Én kellőképpen odafigyelek rá, mint tudjuk minden sikeres és jó erőben lévő férfi mögött ott van egy vigyázó kéz. Azt én is irigylem, hogy mennyire sima az arca, a férfiak másképp működnek, ők külsőre is kevésbé öregednek. Minden évben viszem őt kontrollra, mindenféle szűrővizsgálatot is elvégeztetünk ilyenkor. Nem mondom, hogy nagyon örül neki, de én ebből nem engedek. Hála Istennek tejesen jól van, fiatalos a szervezete. Rendszeresen szobabiciklizik itthon, és edzi a testét. ”

BlikkRúzs

kiemelt kép:


Hirdetés