Hirdetés 

Orbán Viktor és Lévai Anikó kínos pillanatokat élt át az Operaház nyitógáláján

Orbán Viktor a múlt hét szombaton ellátogatott a Magyar Állami Operaház nyitógálájára a feleségével. A színház igazgatója, Ókovács Szilveszter beszédében megköszönte a magyar kormány állami támogatását, de egyúttal egy olyan erős gondolatot is eleresztett, amitől összerezzent a díszpáholy.

A felvételt a Duna Televízió élőben közvetítette, hanganyaga elérhető el az MTVA archívumában. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter azonban a pillanatról egy rövid videót osztott meg szerdán, amelyen a miniszterelnök reakciója is tisztán látható.

– Hölgyeim és uraim! A segítséget szeretném megköszönni. Szeretném megköszönni a miniszterelnök úr huzamos bizalmát. Én csak tudom, mert lassan elérem azt a határt, ami még a magyar operaházi történetben nem volt. 12 év! Ezután már tényleg mindenkinek mennie kellett. Nem akarok ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg – mondta Ókovács Szilveszter kedélyesen.

A poént az Orbánék előtt ülő Schmitt Pál láthatóan könnyedén vette, nem úgy, mint Lévai Anikó, aki egy pillanatra kérdőn össze is nézett Orbán Viktorral.

A miniszterelnök reakcióját itt tudják megnézni:

Blikk

kiemelt kép: MTI


Hirdetés 

%d bloggers like this: