Hirdetés 

Balázs Klári mindig is odafigyelt a megjelenésére, amiben férje véleményére is hallgat, de kozmetikus-sminkes-maszkmesteri tapasztalata is segítségére van. A 95.8 Sláger FM-en elárulta, hogy mi a véleménye a szépészeti beavatkozásokról.

„A modernkori szépészet jó dolog, ha egészségesen használják. Sajnos, nem ezt látom. Egészen fiatal 20-25 éves lányok ugyanúgy néznek ki. Nagy cicit plasztikáztatnak maguknak, leszivatják a zsírt a hasukról, szoláriumoznak. Ennek köszönhető, hogy egy jelentős részük teljesen uniformizált, egyformán néz ki” – mondta.

Amikor viszont a ráncait éri kritika, akkor határozott véleménnyel áll ki maga mellett.

„Néha megkapom a fotóim alatt, hogy mi történt a ráncaimmal, biztos plasztikáztattam. Ugyanez alatt a fotó alatt egy másik kommentelő pont amiatt ír, hogy jó lenne valamit kezdeni a ráncaimmal, mert már eléggé látszanak. Nem fogok, ezek az én ráncaim, ilyenek, az enyémek, így marad. Ez is hozzám tartozik, bármilyen kritikát kapok nem fogok elszaladni, szétszabatni-szedetni az arcom. A koromhoz képest szerintem rendben vannak a dolgok” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Balázs Klári. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/1UH3GbPQkvrpByxQe72v3O linken érhető el.

BlikkRúzs

kiemelt kép: MTVA

/p>