Hirdetés 

Feljelentést tesz Orbán Viktor ellen Márki-Zay Péter

Feljelentést tett az Ügyészségen Márki-Zay Péter, mert szerinte Orbán Viktor és a Fidesz médiája folyamatosan valótlanságokat állít az ellenzékről. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint ezzel két bűncselekményt is elkövetnek: a közösség elleni uszítás és a rémhírterjesztés kategóriáját is kimeríti tevékenységük – mondta el élő bejelentkezésében Márki-Zay.

Szerinte a Fidesz és a miniszterelnök is folyamatosan az ellenkezőjét állítja annak, amit ők mondanak a kampányukban. Ennél is súlyosabb véleménye szerint azonban a rémhírterjesztés.

„Ami különösen felháborító számomra, hogy Orbán Viktor, aki maga tárgyalt Boris Johnsonnal magyar katonai részvételről az ukrajnai katonai konfliktusban, és aki saját maga szállít fegyvereket Ukrajnába, és engedélyezte azt is, hogy Magyarország területén keresztül mehetnek Ukrajnába fegyverszállítások, azt állítja, hogy mi akarunk ki sem képzett katonákat küldeni a konfliktuszónába”

– mondta el a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay szerint ez is bizonyítja, hogy a miniszterelnök folyamatosan hazudik, és véleménye szerint ezért is nem hajlandó kiállni egy nyílt vitára.

szeretlekmagyarorszag.hu

kiemelt kép: MTI


Hirdetés 

%d bloggers like this: