Hirdetés 

A mulatós stílus egyik legnépszerűbb hazai énekesnője Suzy ámbár tisztában van azzal, hogy mekkora rajongótábora van, mégis megmaradt embernek és ezt nem is szégyelli megmutatni. 

Pénteken este kezdődött az az egész éjszakás buli, ami  „Péntek esti daj-daj Suzyval” címmel került megrendezésre Halásztelken. A teltházas buliban őrületes hangulat volt, a mulatós királynőnek is aposztrofált énekesnő jó háziasszonyhoz méltóan több alkalommal is fellépett a rendezvényen elénekelve népszerű slágereit.

A népszerű zenészdinasztia frontembere, Horváth László „Giovi” pedig egész éjjel húzta a talpalávalót. Suzy pedig amekkora sztár, annyira megmaradt embernek, a rajongóival együtt mulatta át az éjszakát, amelyről élő videót is posztolt közösségi oldalán.

Lapunk elérte az énekesnőt, aki elmondta, néha neki is jól esik a kikapcsolódás. – Nagyon jó buli volt a tegnapi is, szeretek mulatni, de ezt szerintem már mindenki tudja rólam. Imádok színpadon lenni, ezt sosem tudtam munkaként kezelni. Boldogság minden pillanat, amit a közönséggel tölthetek. – mondta Suzy, aki régi és igaz barátaival lépett színpadra. – Giovi dél-Magyarország legnépszerűbb családi zenekarának frontembere, ismerjük egymás gondolatait, imádok vele színpadon lenni. Tilinger Attila pedig 20 éve Házibulikat csinál a televízióban és a színpadokon országszerte, így nem volt kérdés, hogy a legjobb választás erre a  bulira sztárvendégként. 20 éve vagyunk barátok, emellett ő a producerem, tehát szoros munkakapcsolat is összefűz vele. Önzetlen és igaz barátság a miénk. – mondta az énekesnő, aki elmondta, egyszerű emberként szereti élni az életét.

Lehet egyszerű ember egy szupersztár?

Nekem a színpad a hobbym és a hivatásom, tisztában vagyok azzal is, hogy hol tartok jelenleg a szakmában. Hála Istennek és a közönségemnek rengeteg fellépésem van, nagyon szeretnek a rajongóim, ez az érzés pedig természetesen kölcsönös. Sosem játszottam meg magam,ez távol áll tőlem. Egyszerű emberként élek, szeretek azokkal bulizni, akik szeretnek engem. Ilyen vagyok, így neveltek a szüleim és én is pont erre nevelem a kislányomat is, aki természetesen anyukámmal eljött a buliba, de hamar haza is mentek, mert neki szombaton iskolába kellett mennie. – mondta a mulatós királynő, aki elmondta, sorozatot tervez ebből a rendezvényből. – A „Péntek esti daj-daj” folytatódik, hamarosan újra megrendezzük, emellett szeretném elvinni több városba is az országban a nyár folyamán. 

kiemelt kép: Facebbok / Királyvári Zsuzsanna

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading