Hirdetés 

Tóth Andival és Suzyval emlékeztek Zámbó Jimmyre – videóval

Szombaton rendezték meg a 20. Zámbó Jimmy Emlékkoncertet a Csepeli Munkásotthon színháztermében.

A művészek egy- egy dallal emlékeztek meg a valaha volt legsikeresebb hazai énekesről. A pandémia alatt nem lehetett megtartani a rendezvényt, a rajongók pedig jól láthatóan ki voltak éhezve az addig minden évben megtartott eseményre. A fellépők között voltak feltörekvő ismeretlen énekesek, de színpadra léptek ismert sztárok is, mint például a mulatós műfaj koronázatlan királynője Suzy, aki már az épületbe lépéskor magára vonta a teljes média figyelmét. Kamerák és vakuk tömkelege irányult a népszerű énekesnőre, aki a tőle megszokott igényes eleganciával adta önmagát, egy gyönyörű ruhakölteményben érkezett a gálára.


Suzy megérkezése Hollywoodi körítést kapott (Fotó: Kun Ildikó)

Suzy ezután dalokkal kápráztatta el a közönséget, a “Számíthatsz rám” című lírai slágere után kettő mulatós dalával robbantotta fel a színháztermet.

Tóth Andi is színpadra lépett a különleges hangulatú estén. A fiatal énekesnő édesanyja kedvenc dalával készült, Cserháti Zsuzsától énekelte el az Egy elfelejtett dal című slágert. Andi elementáris erővel adta elő a sokak számára kedves zenét, a hatás pedig nem maradt el.

A gálán vastaps fogadta a 2020-ban Jimmy Emlékdíjat kapott X Faktor győztes Ruszó Tibit és a Király testvérét, Zámbó Árpádot is.

ReflektorOnline / Story 

kiemelt kép: RTL Klub


Hirdetés 

%d bloggers like this: