Hirdetés 

Végleg bezárja boltjait egy magyar üzletlánc április végén

Öt év után bezár az egyik legismertebb, a főváros budai és pesti oldalán is működő csomagolásmentes élelmiszerlánc, a Ligeti Bolt – hívta fel a figyelmet a Pénzcentrum.

„Ez nem a vég. Nem is a vég kezdete. De talán ez a kezdet vége.” – ezzel a Churchill idézettel búcsúzik vásárlóitól a Ligeti Bolt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. A Pesten és Budán is megtalálható csomagolásmentes lánc üzletei és a webshop 5 év után húzza le a rolót.

Mint az sokaknak ismert, 2017. április 19-én nyílt meg az első Ligeti Bolt, és a bejelentés szerint még április végéig várják a vásárlókat. Viszont némi bizakodásra adhat okot, ahogy az a posztban is olvasható, hogy „van rá esély, hogy majd egy új lendülettel, energiákkal és tervekkel rendelkező csapat veszi át a Ligeti Boltot.”

A bezárás okairól részleteket nem árultak el, és az sem derült ki, hogy összesen hány üzletre került lakat.  Az elmúlt években sorra nyíltak Budapesten és vidéken is a hasonló koncepcióval működő csomagolásmentes boltok – írja a pénzcentrum.hu.

napi.hu

kiemelt kép: Ligeti Bolt


Hirdetés 

%d bloggers like this: