Hirdetés 

Újabb mérföldkő Csocsesz, azaz Kiss Attila életében. Az ismert mulatóssztár sajnálatosan nagyjából egy évvel ezelőtt veszítette el a feleségét a koronavírus-járvány miatt, akit még mai napig is gyászol.

A népszerű zenész sokáig úgy vélte, soha többé nem talál már rá a szerelem, de azt is elárulta, hogy vágyik rá. Áprilisban még így nyilatkozott a Blikknek:

„A feleségem azt szeretné, hogy mindannyian boldogok legyünk, tudom, hogy ezt akarja, hogy lépjünk tovább, fogadjuk el, hogy ez az élet rendje. Bár még nem állok készen egy kapcsolatra, hiszem, hogy ennek is eljön az ideje. Sokan bátorítanak, hogy idővel nyissak a hölgyek felé, ismerkedjek. Nem tudnék, és nem is akarok életem végéig egyedül maradni. Társas lény vagyok, vágyom a szeretetre, törődésre, de a sorsra bízom magam.”

Borssal azonban most megosztotta Csocsesz, hogy valaki elrabolta szívét.

„Az az ember, akit szerettem, mindig is a szívemben él, de szeretetre és társra mindenkinek szüksége van. Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral” – nyilatkozta Csocsesz, aki azonban még nem fedte fel a titokzatos személy kilétét.

Blikk

kiemelt kép: RTL Klub

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading