Hirdetés 

Az RTL csoport tematikus zenecsatornáján futó Házibuli Attilával című műsor az elmúlt hetekben forgatta le az idei nyári – őszi műsorait. 

Amint az a műsor hivatalos oldalán közzé tett fotókból és információkból látható komoly nevekkel erősített a 20 éves könnyűzenei műsor az idei évre.


Opitz Barbi és Herceg a fiatal generáció legnagyobb kedvencei (Fotó: Csányi István)

A következő hetekben látható fellépő sztárvendégek között olyan neveket találunk, mint a legendás 3+2 zenekar, az Ámokfutók vadonatúj dalokkal visszatérő frontembere Kozso, a mulatós zene királya – a Dáridó atyja Galambos Lajcsi, az Exotic együttes frontembere Sipos F. Tamás, a pop ikon Delhusa Gjon, a Bestiák énekesnője Miss Bee, a fiatalok kedvencei: Opitz Barbi, Herceg Dávid és MaxBeard, de neves színművészek is tiszteletüket teszik majd a műsorban, így többek között Nyertes Zsuzsa, Rák Kati és S. Nagy István felesége, a színész – énekesnő, Csongrádi Kata is.

Miss Bee, a Bestiák énekesnője a legújabb formációjával. (Fotó: Csányi István)

A műsor producere Tilinger Attila szerint az elmúlt több, mint 20 év bizonyította, hogy a műsorok tartalmi összetételét nem szabad higítani. – Az egyik olyan műsor vagyunk a hazai televíziós palettán, ahol Szekeres Adrientől, Rácz Gergőn, vagy épp Janicsák Istvánon és a Veresegyházi Asszonykóruson át Havasi Balázsig mindenki megfordult már. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy időről – időre elfogadják a meghívásunkat a legnevesebb művészek, akik valóban minőségi szórakoztatást biztosítanak a nézőknek. Megjegyzem ez annak is köszönhető, hogy most már lassan 21 éve remek stábbal, tehetséges szerkesztő csapattal dolgozom. Úgy vélem, hogy amióta tematizálódtak a zenecsatornák, azóta nagyon felhígultak és klisészerűvé váltak a műsorok, azonban biztos vagyok abban is, hogy a néző szereti a minőségi szórakoztatást, így előbb – utóbb aki nem oda való, az úgyis kikopik a szakmából.  Mi a megszokott úton maradunk, továbbra is az ismert előadókat favorizáljuk, akik mellett megfér pár esetleg ma még talán kevésbé ismert, de valóban tehetséges énekes is. Izgalmas időszak áll előttünk, biztos vagyok benne, hogy a nézők nem fognak csalódni az idei Házibulikban sem. – mondta a producer.


Hirdetés 

Galambos Lajcsi 1998-ban indította útjára a Dáridót. Több millió embert ültetett a tv elé. Most több alkalommal is a Házibuli vendége lesz.

kiemelt kép: Csányi István


Hirdetés