Hirdetés 

A magyar nőt egyiptomi férje és annak családja tartotta fogva, majd az egyik nap a gyerekekkel együtt felszívódtak.

Zsófi nyolc évvel ezelőtt ismerkedett meg a Londonban élő, egyiptomi származású Ahmeddel. A fiatalok összeházasodtak és két gyermekük született, a most három és féléves Levente, valamint a másfél éves Juszuf. Eleinte minden rendben volt, de miután az apa csatlakozott egy radikális vallási csoporthoz, elkezdett megromlani kettejük közt a kapcsolat.

Ahmed korlátozta Zsófia életét, és amikor a nő úgy döntött, elhagyja a vallást, a férfi ezt nem fogadta el és elutaztatta az egész családot Egyiptomba. A nagyszülők közelében Zsófia élete még rosszabbra fordult, sőt elmondása szerint férje szülei rá akarták őt venni arra, hogy térjen vissza hazájába, ám a gyerekei nélkül. Zsófia erről persze hallani sem akart, megpróbált elszökni, de elvették minden pénzét és bezárták egy lakásba. Férje és családja ekkor rabolta el a két kisfiút.

Zsófia a kairói magyar főkonzulátus segítségével feljelentette a férje családját, de a nő szerint az egyiptomi hatóságok semmit sem tesznek annak érdekében, hogy megkeressék a fiait – írja az nlc.hu az RTL Híradó tudósítása alapján.


Hirdetés
Illusztráció (Fotó: Thinkstock)

Life.hu

kiemelt kép: Getty Images


Hirdetés