Hirdetés 

Bruce Willis és Emma Heming Willis meghitt pillanatát kapták lencsevégre. 

Megható üzenet kíséretében tett közzé egy közös fotót Instagramon Bruce Willis felesége. A képen a pár meghitt pózban látható: Emma Heming Willis egy csókot ad a színész arcára, alatta pedig a következő szöveg olvasható: „Annyira szeretem őt, hogy az már fáj.” A pár feltehetően a családi vakációról jelentkezett be, Bruce egy szalmakalapot és napszemüveget, felesége pedig egy feltűrt ujjú inget visel.

Alig több mint két hónap telt el azóta, hogy a család a nyilvánosság előtt bejelentette: a 67 éves sztár az afázia nevű betegséggel küzd, ezért visszavonul a színjátszástól. Bruce Willis jelenlegi és korábbi felesége, Demi Moore gyermekeikkel közösen úgy fogalmaztak, nehéz időszak ez a családjuk számára, de rendkívül hálásak a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért, amit kapnak.


Fotó: Instagram
A félelem nem szerepel Bruce Willis szótárában

A szívszorító fotó mellett Emma egy archív videófelvételt is megosztott Instagram-oldalán, melyhez a következő gondolatokat fűzte: „A mottóm az: ne hagyd, hogy a félelem megállítson. Ez az egyik oka annak, hogy beleszerettem a férjembe, mert a félelem soha sem állította meg őt. Elvégre milyen magabiztosság kell ahhoz, hogy valaki beálljon a The Temptations mellé énekelni?” – írja felesége Bruce Willisről, aki a régi videón a 60-as években megalakult amerikai banda társaságában látható.

Elle.hu

kiemelt kép: Joy Magazin

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading