Hirdetés 

Rubint Rékán ráadásul feszülős ruha volt, és önfeledten mosolygott.

Rubint Réka folyamatosan járja az országot és pörgős edzéseket tart a mozogni vágyóknak, közben pedig különböző táborokat szervez, intézi az üzleti ügyeit és persze a családjával is együtt van. Azt nem tudjuk, hogy van ideje ennyi mindenre, de még egy kis aerial jógát is sikerült becsempésznie a minap a napirendjébe, és erről meg is osztott egy vadító felvételt.

Rubint Réka elképesztően feszülős sportruhában szerepel a képen, amin az látható, ahogy éppen a levegőben lóg, elégedetten mosolyog, és közben úgy szétrakja a lábait, hogy az valami hihetetlen – nem csoda, hogy a rajongói/hódolói egyből szinte hőgutát kaptak a látványtól, hiszen a fitneszedző valóban nagyon dögös a tűzforró fotón, amivel máris csodássá tette egyesek napját.

Az biztos, hogy Rubint Rékának még az aerial jóga is kifejezetten jól áll, hiszen ezzel is előnyösen tudja megmutatni a kidolgozott, formás testét, amiért annyian odavannak ebben az országban – bár bőven akadnak rosszindulatú emberek is, akik csúnyán beszólogatnak neki a külseje miatt, de szerencsére a híresség az évek, évtizedek alatt megtanulta kezelni ezeket a támadásokat.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka lábszétrakós posztját, amihez csak úgy özönlöttek a dicséretek Instagramon:

Promotions.hu

kiemelt kép: Instagram / Rubint Réka

 


Hirdetés