Hirdetés 

Alig pár hete lett vége 11 éves kapcsolatának, de máris nyitott a szerelemre Zámbó Krisztián. Az énekes május végén lett szingli, de mostanra, 42 éves korára már családot szeretett volna; és bár hivatalosan azt nyilatkozta, hogy volt kedvesével, Zsuzsikával békében és egyetértésben váltak szét, a közösségi oldalain megjelenő üzenetek, sztorik tanúsága szerint igenis megviselték az események.

Az énekes a Borsnak tárulkozott ki jelenlegi állapotáról.

“Nyilván vannak nehezebb óráim. Egyedül ülök itthon ebben a nagy lakásban, nincs kihez hozzábújni elalváskor, megiszom egy kis bort és kijön belőlem a romantikus énem. De összességében azt tudom mondani, hogy nem vagyok magam alatt, nem omlottam össze. Zsuzsival jóban vagyunk, találkozunk is, még az is lehet, hogy egyszer újra egymásra találunk. Vagy nem… Most, hogy újra szingli vagyok, elég sok hölgy ír rám… Talpraesett vagyok, van önbizalmam, ez bejön a nőknek.

Nem erőltetek semmit. Mostanában több a jó napom, mint a rossz, csak magammal foglalkozom, edzeni akarok, és lelkileg is megerősödni. Nem erőltetem, de nyitott vagyok rá, hogy megjöjjön a nő, akivel leélhetem az életem hátralévő részét. 42 éves férfiként már azért illene családot alapítani… Jó lenne tartozni valakihez. Sajnos kapcsolatfüggő vagyok

– fogalmazott Krisztián.

BlikkRúzs

kiemelt kép: NLC


Hirdetés