Hirdetés 

Három órát töltött a perzselően forró autóban a gyermek. Miután az apa megtalálta, végzett magával.

Öngyilkos lett egy férfi az Egyesült Államokban, miután rájött, hogy 18 hónapos fiát véletlenül a perzselően forró autó hátsó ülésén hagyta. A kisfiú meghalt, mire apja észrevette – adta hírül a Mirror.

Három órán át volt a forró autó fogságában a kisfiú

A virginiai rendőrség szerint az apa kedden délelőtt visszarohant az otthonába, miután felfedezte fia élettelen holttestét a járműben. Nem sokkal azután, hogy hazaért, a rendőrség kapott egy hívást, hogy a férfi öngyilkos akar lenni. Miközben a rendőrök a Chesterfield megyei címre tartottak, a rendőrség állítólag egy második hívást is kapott a férfi egyik rokonától. A jelentés szerint az apa azt mondta nekik, hogy a gyermeket legfeljebb három órára a járműben hagyta, aki valószínűleg meghalt.

Agyonlőtte magát az apa

Amikor a rendőrök megérkeztek a házhoz, felfedezték az autót a felhajtón, aminek még mindig nyitva volt a hátsó ajtaja, a gyerekülés azonban üres volt – írja a New York Post. A kisfiú holttestét a házban találták meg. A rendőrök az apát holtan találták az ingatlan mögötti erdős területen. A 37 éves férfi a jelek szerint agyonlőtte magát. Az apa és a gyermek kilétét nem hozták nyilvánosságra.

A médiának nyilatkozva Chris Hensley rendőrtiszt azt mondta: 

A rendőrség közölte, hogy a nyomozás továbbra is nyitott, és kapcsolatban állnak a gyermek anyjával.

Egy, az ilyen haláleseteket nyomon követő weboldal szerint 1998 óta 914 gyermek halt meg az Egyesült Államokban a forró autóban hagyva.

Hasonló eset nemrégiben Magyarországon is történt

Mint ahogy arról a Ripost is beszámolt, két hete egy négyéves kislányt felejtettek egy buszon. A jármű az óvodába vitte a gyereket, majd, amikor mindenki leszállt, a kislány valamiért fent maradt. A 4 éves Inez nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni a buszból. A kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba, de három napi küzdelem után elhunyt.

Ripost

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés