Hirdetés 

A jósnő szerint, ha a műsorvezető nem vigyáz, tönkre mehet a kapcsolata Krishannal.

Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme, Krishan még 2019-ben ismerkedtek meg, és szerettek egymásba az Ázsia Expressz forgatása alatt. Előbb kint jelképes ceremónián, majd itthon hivatalosan is kimondták egymásnak az igent. Máig odavannak egymásért, ám úgy tűnik, a hétköznapok állandó problémái éket vernek közéjük – magyarázza a Star magazinnak Gazsi Gizella, a sztárok jósnője, akit a lap arra kért, hogy vessen kártyát a házaspár kapcsolatának jövőjére, és mondja el, miért halogatják az indiai esküvőt.

– Nagyon szeretik és tisztelik egymást. Mindketten biztonságra vágynak, és azt szeretnék, hogy kéz a kézben haladjanak tovább, de sajnos megrekedtek – fejtette ki a sztárok jósnője, aki szerint a műsorvezető és indiai férje között az anyagiak okozzák a legnagyobb problémát.

– Krishannak remek munkalehetősége ígérkezik, de idő kell ahhoz, hogy beérjen. Zsuzsában félelem van a karrierjét illetően. Nincsenek állandó munkái, megbízásai,

ezért nagy a bizonytalanság ami sok bosszúságot okoz neki, a feszültséget pedig a férjén vezeti le.

Emiatt válságba került a kapcsolatuk, és komoly próbatétel vár a házasságura, de csak rajtuk múlik, hogy sikeresen tudják-e venni az akadályt.

BlikkRúzs

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading