Hirdetés 

Koltai Róbert párja, Gaál Ildikó kislányként rajongott a színészekért, de azt ő maga sem gondolta volna, hogy kétszer is egy-egy színművész mellett lel rá a boldogságra.

Fiatalon nem vették fel a színművészeire, ezért döntött úgy, hogy a Miskolci Színházhoz szegődik, ahol rendezőasszisztensként helyezkedett el, később pedig rendező lett belőle. Itt ismerkedett meg férjével, Mucsi Sándor színésszel, aki 2015-ben elhunyt.

Koltai Róbert és párja

Gaál Ildikó a férje elvesztése után magára maradt, fiai ekkor már felnőttek voltak, külön életet éltek. A rendezőnő nem különösebben kereste az új szerelmet, jól megvolt egyedül, ám a sors közbeszólt. 2017-ben ő rendezte a Batang felé című darabot, amiben Koltai Róbert volt az egyik főszereplő. Munkakapcsolatnak indult, barátság, majd szerelem lett belőle.

– Amikor elkezdtünk beszélgetni, már egy ideje egyedül voltam, a férjem elhunyt, a gyerekeim felnőttek. Ez egy új szakasz volt az életemben, de nem volt problémám az egyedülléttel, nem is akartam, hogy ez változzon. Majd amikor Robival komolyodni kezdett a kapcsolatunk, és az összeköltözésre került sor, addigra ismét elkezdtem vágyni ezekre: egy társra és az együttélésre – kezdte Ildikó a Hot! magazinnak.

– Minden életkornak megvan a maga szépsége és a maga hátulütője. Teljesen mindegy, hogy az ember mennyi idős: a lényeg, hogy tevékeny legyen, és csinálja a dolgát. Mi is ezt tesszük ahelyett, hogy attól tartanánk, mi lesz holnap, holnapután vagy akár a közeljövőben. Erről árulkodik az is, hogy számos közös alkotást készítettünk már el együtt az évek alatt – ezt már a 78 éves színész mondta a hetilapnak.

A 2020-as karantén ideje alatt Gaál Ildikó, Koltai Róbert és az asszony két fia kénytelen volt egy tető alatt élni, ám a dolog nagyon jól sült el. A fiatal férfiak kimondottan szeretik a színészt, ez pedig kölcsönös.

Femina


Hirdetés