Hirdetés 

Nem tudni, miért, de a két jóbarát eltávolodott egymástól. Pumped szerint azért, mert a börtönben nem jó az egykori valóságshow-szereplőnek.
Aurelio két év három hónap letöltendőt kapott

Jogerősen két év három hónap letöltendő börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla VV Aureliót, amiért társával elrabolta egy ismerősét négy évvel ezelőtt. Aurélio berúgott egy bárban és elaludt, ezt használta ki egyik ismerőse, aki kilopta a kabátjában lévő 130 ezer forintot. A volt villalakó másnap egy szórakozóhelyre ment a barátjával, hogy megkeressék ismerősüket, és kérdőre vonják az ellopott pénz miatt. Elszabadultak az indulatok, Aurélio többször is megütötte a férfit, majd egy autóba tuszkolták. Elítélték, és februárban kellett bevonulnia börtönbe.

Elfordult legjobb barátjától

Aurélio azóta teljesen eltűnt, azaz lassan egy fél éve nem hallani a börtönidőkről, még legjobb barátjával, Pumped Gabóval is megszakította a kapcsolatot a volt villalakó.

Arra gondolok, hogy valószínűleg nem érzi jól magát, és ezért nem akar velem beszélni. Barátok vagyunk, ezért nem értem, miért tartja magát ennyire távol magát tőlem. A barátnőjével biztosan tartja a kapcsolatot, de tőle sem tudok semmit róla

– monda Gabó a Borsnak, és azt is hozzá tette, hogy ha esetleg jelentkezne, számíthatna rá a barátja.

-fűzte hozzá a gyúrós celeb, aki így, nyáron hiányolja legjobban barátját, akivel együtt szeletelték a ritmust minden évben a Balaton Sound-on.


Fotó: Bors

Bors

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading