Hirdetés 

Gáspár Evelin is igyekszik élvezni ezt az időszakot, ő is szereti a jó időt, a nyarat, és mindent, ami ehhez kapcsolódik.

Nem is oly régen bőven volt része jó időben, méghozzá hosszú távon, miközben Magyarországon még messze nem volt hőségriadó. Nagy meglepetésre ő is ott volt a Survivor legutóbbi évadának versenyzői között.

Már csak miatta is dörzsölhettük a tenyerünket, mert tudtuk jól, ahol Evelin megjelenik, ott mindig történik valami. Nagyon okosan és látványosan irányította a szálakat, és sokáig úgy tűnt, ez kifizetődő lehet számára.

Már soha nem tudjuk meg, mi lett volna, ha nem kerül a Holtak szigetére, de ez a múlt. A jelen a nyárról, a szórakozásról és a napozásról szól, mint azt láthatjuk is odakint vagy a közösségi médiában.

Evelinről köztudott, hogy számára a sport nem jelent gondot, és sok energiát fektetett bele, nem beszélve a pénzről és az időről. Meg is lett ennek a hatása, a nagy kritikusai eltűntek, és boldogan éli az életét az új párja mellett.

Ha már forróság, nézzük meg, hogy milyen formában van jelenleg Evelin, aki nem változott sokat a hetek alatt. Tartja a szintet, és a legutóbbi posztja is alig 1 óra leforgása alatt több mint 1800 like-ot kapott:

Liner

kiemelt kép: Instagram / Gáspár Evelin

/p>