Hirdetés 

Szegedi Fecsó és Géczi Beatrix kapcsolata tavaly látott napvilágot, most pedig betekintést engedtek a hálószobájukba is, ahol nem mindennapi dologról hullott le a lepel.

Fecsó és Beatrix, művésznevén Blondie, megosztották, mikor a gyerekek is náluk alszanak, bizony nem olyan egyszerű az alvás, ám mostanra szigorú szabályokat vezettek be, ami megkönnyítette a problémát.

– Amikor itt vannak a gyerekek, akkor ez egy nehezített pálya, így a két fiú alszik a másik szobában, mi pedig megint egy másikban. Sokszor átjönnek, befekszenek közénk, nem hagynak aludni, de már a napokban rászoktattuk őket, hogy má pedig ők ott alszanak, nem velünk – osztotta meg Fecsó.

Amikor kettesben töltik az estéket, akkor romantikáznak is, ám nem mindenben értenek egyet, ugyanis Bea nem szeret a televízió zajára felébredni, továbbá szembesülnie kellett azzal is, hogy a párjának van jó pár idegesítő szokása is.

– Be szoktunk ide vonulni, nézzük a tv-t, kicsit összebújunk a reklám alatt. Szeretem azt, ha van egy kis háttérzaj, kicsit elálmosodok tőle… tudom, hogy nem jó dolog, de én így szeretem. Nekem azért vannak rossz szokásaim, a horkolás az egyik, illetve néha alvajáró vagyok, hajlamos vagyok felülni és magamba beszélni – osztotta meg a Fókuszban.

Az üzletember a műsorban vallotta be, hogy egy legénybúcsú után másnap reggel bizony kellemetlen meglepetés érte őt az ágyban.

 Egy legénybúcsúból jöttem haza. Kicsit elaludtam, majd arra ébredtem, hogy kicsit bepissantottam.

Ez minden férfi életében előfordul egy-két görbe este után. Egyszer fordult elő – mesélte el a vicces történetet Fecsó.


Hirdetés