Hirdetés 

Kefirnek (Kecskés Tibor) és párjának, Mariannak nagyon eltérőek az alvási szokásaik, például ők külön fekszenek le aludni nyáron. A pár a Fókusz kamerája előtt arról is vallott, hogy a kialvatlanságra egyszer majdnem ráment a kapcsolatuk.

“Csak akkor tudok elaludni, ha motoszkál a tévén valami”

mondta el az énekes, míg kedvese ezt ki nem állhatja.

Ha a tévén világít egy gomb, már attól megőrülök” – árulta el Marian.

Amikor Marian és Kefir megismerkedett egymással, teljesen más ritmusban éltek. A lány egy ruhamárkánál volt területi képviselő és járta az országot. Hétvégenként pedig, hogy együtt lehessenek, Kefirt kísérte a fellépésekre. A munkát és a szerelmet csak annak árán tudta összeegyeztetni, hogy alig aludt. A kialvatlanság miatt azonban folyamatosan ingerült volt, majdnem ráment a kapcsolatuk.

Amikor már élőhalott voltam, akkor fordult elő, hogy egyszer elaludtam a kocsiban vezetés közben, és az utolsó pillanatban keltem fel. És tényleg az volt az a perc, akkor a Tibi is azt mondta, hogy nem éri meg nekem ezt csinálni. Amit én nagyon sajnálok, mert imádtam a munkámat, de ott döntenem kellett, hogy vagy vele élek és őt segítem, vagy pedig dolgozok tovább” – mesélte Marian, aki ezek után felmondott. Ám a párnak most sincs egyszerű dolga, Marian ugyanis pacsirta-, Kefir pedig bagoly-típus.

Teljesen rendszertelen az életem.

Van, hogy amikor dolgozom, stúdiózok, dalt írok, hangszerelek, azt általában szeretem éjszaka csinálni, és mindenféle adminisztrációs dolgot is szeretek éjszaka csinálni, mert akkor nem csörög a telefon, csend és nyugalom van. Úgyhogy nem fekszek le vele együtt aludni esténként, hanem én akkor elvégzem a munkámat és hajnali 1-2 óra körül csatlakozok. Téli időszakban pedig amikor nincs annyi elfoglaltságom, akkor viszont egy csomószor lefekszünk 10-kor, 11-kor – magyarázta az énekes.

nlc.hu

kiemelt kép: RTL Klub

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading