Hirdetés 

Schumacher Vanda nem mindennapi beavatkozásra készül: chip kerül a kezébe. – írta meg a Blikk

A világot járja Schumacher Vanda, akinek elképesztő történetei vannak. Például helikopterre ült, hogy a magasból csodálhassa meg New Yorkot, nemrégiben pedig Portofinóba utazott.

– Az is nagyon benne van. Illetve, tudod, ez kicsit olyan, hogy ha olyan emberekkel veszed magad körbe, akiknek ez az életstílusa, nem lehetsz te az egyetlen, aki azt mondja: hát most inkább nem… hanem miért ne, vágjunk bele! – nyilatkozta a Reggeliben arra a kérdésre válaszolva, miből spórolt össze ennyi pénzt.

Mindeközben egy különleges plasztikai sebészeti beavatkozásra is készül, amely egészen egyedülállónak számít.

Be lesz téve egy chip a kezembe, ami külföldön eléggé elterjedt, de Magyarországon eddig csak három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, és igazából tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, lámpát kapcsolgatni, csomó minden ilyen

– mesélt Vanda a nem mindennapi beavatkozásról.

– Ez egy új keletű dolog, és mindenki fél, hogy jönnek a kiborgok. De most miért menjünk a haladás ellen? – válaszolta Vanda Szabó Zsófi azon kérdésére, miért is jó, ha egy chipet ültetnek az emberbe.

kiemelt kép: RTL Klub

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading