Hirdetés 

Az emberek szerint isteni reinkarnáció lehet a nyolc végtaggal született gyerek. Mások szerint a természet csodája.

Egyenesen a „természet csodájának” nevezik és isteni reinkarnációnak tartják azt indiai kisbabát, aki négy karral és négy lábbal jött világra a hétvégén, írja a Daily Star. A Hardoi városában született csecsemő extra végtagjai a hasából nőttek ki.

A közel 3 kilogrammos súllyal született gyerek anyukáját még szombaton szállították kórházba, amikor beindultak nála a szülési fájdalmak. Nem sokkal később meg is született a baba. A gyerek és anyja is jól vannak annak ellenére, hogy az orvosok is meglepődtek a dupla végtagokkal érkező csecsemőn.

Miután elterjedt a különös jövevény híre a környéken, az emberek a kórházhoz sereglettek, hogy lássák a csodás gyereket. Sokan közülük az egyik többkarú hindu isten földi megtestesítőjének tartják az ismeretlen nemű és nevű babát.


Fotó: Daily Star

Idén már született Indiában egy szintén négykarú és négylábú csecsemő. A január 17-én világra jött gyerekről készült fotók gyorsan bejárták az internetet. A helyi hírességről szintén úgy vélték a kétszer annyi végtag miatt, hogy isteni származású lehet.

szeretlekmagyarorszag.hu

kiemelt kép: Daily Star


Hirdetés