Hirdetés 

Az egykori valóságshow-hős az Instagram-oldalán egy élő adásban jelentette ki, hogy nem akar senkivel sem randizni, ám mindez azért lehet, mert újra rátalált a szerelem.

Molnár Anikó a közösségi oldalán a reggeli készülődés közben jelentkezett be, majd a hálószobáját is megmutatta. A szemfüles rajongóknak feltűnhetett, hogy az elrendezett ágyban két ágynemű-garnitúra is hevert, noha Anikó azt mondta, nem akar senkivel sem randizni.

Bors megkeresésére Anikó elmondta, továbbra is egyedül él, de mindig két emberre elengedő ágyneműt tesz az ágyra. Ennek ellenére nem titkolta, hogy már nem magányos.

– Nem élek együtt senkivel, de már nem vagyok magányos. Bővebben majd akkor mesélek róla, ha már gyűrű lesz az ujjamon. Régebben őszintén elmondtam, ha volt valakim. Mutogathatnám azokat a pasikat, akikkel az elmúlt években randiztam két hétig, vagy egy hónapig, de ez hogy csapódna le az emberben? ‘Na, ez is csak egy büdös k.rva’” – nyilatkozta a lapnak Anikó.

Majd azt is hozzátette, hogy nagyon szerencsés, aki élete első öt randijából megtalálja az igazit, aztán vele marad 100 évig.

Indirekt

kiemelt kép: Instagram / Molnár Anikó

/p>