Hirdetés 

Hosszú idő után a bíróság tett pontot Kis Grófo unokatestvére, Kozák Pál mulatós zenész és a neki kisfiút szülő volt szeretője,Napsugár között elhúzódó vitára. A „Kis Palikaként” fellépő énekes ugyanis a bíróságon elismerte, valóban övé a gyermek, akit a nevére is vett. – írta meg a Blikk.

A fiatal hölgy áprilisban először a Blikknek mesélt arról, hogy évekkel korábban alkalmi viszonyt folytatott a mulatós sztárral, a rövid románcból pedig egy kisfiú született, Valentínó.

Napsugár egyedül nevelte a gyermeket, s nem elég, hogy semmilyen támogatást nem kapott az édesapától, Kis Palika mindaddig el sem ismerte, hogy ő lenne az apa. A bíróság DNS-vizsgálatot rendelt el, amelyből kiderült, hogy a zenésznek a a házasságában született két gyermekén kívül van még egy kisfia. A szülők kedden néztek szembe egymással a bíróságon, amelyről a Blikk egyik olvasója értesítette a napilapot.


Az anyuka elvitte a bíróságra a kisfiút (Fotó: olvasói fotó / Blikk)

– A hírekben láttam, hogy Palika milyen ügybe keveredett. Nagyon szeretem a zenéjét, régóta hallgatom a dalait, így egyből felismertem, amikor megláttam őt és az édesapját a bíróság előtt – kezdte lapunknak az intézménnyel szemközti házban lakó olvasóriporter, Kálmá.

Nagyjából fél órával később érkezett meg a csinos hölgy, akit minden bizonnyal az édesanyja kísért el, és ott volt a pici fiú is. Nem is tudom, meddig lehettek bent, de amikor kijöttek, senkinek nem volt igazán boldog az arckifejezése. A hölgy odavitte Palikához a kisfiút, aki – gondolom, mivel még sosem találkozott az apjával – nagyon megrémült, sírt, üvöltött. Palika egy puszit nyomott a homlokára, utána a hölggyel az idősebb Pál váltott pár szót, de nem volt túl vidám a hangulat 

– mesélte a Blikknek olvasója.

Kis Palika először találkozik Valentínóval (Fotó: olvasóriporter / Blikk)

A Blikk megkereste Napsugárt, aki nem tagadta, hogy kedden a bíróságon voltak, ám nem kívánt nyilatkozni. Ezután a lap elérte Kis Palikát is, aki elismerte, hogy ők voltak jelen a bíróságon.

 Lezárult az ügy, a nevemre került kisfiú. Minden részletet megbeszéltünk, idővel szeretném majd tartani a kapcsolatot vele, de ennél többet egyelőre nem szeretnék mondani 

– zárta rövidre Kis Palika.

Ez igen nagy fordulat az ügyben, ugyanis az elmúlt években tudomást sem akart venni a gyermekről, majd miután a Blikk megírta, hogy egy titkos viszonyból fia született, a zenész még azt is kilátásba helyezte, hogy elveszi az édesanyjától Valentínót.

Blikk

kiemelt kép: Tixa

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading