Hirdetés 

Peller Anna kislányán kívül még további négy sztárcsemete tűnt fel a Mestercukrászban.

Sztárcsemeték lepték el a Mestercukrász stúdióját. Az RTL Klub műsorának tegnapi adásában rendhagyó zsűri pontozta a pink és kék csapat tortáit, hírességek gyermekei ítélték oda a pontokat.

Öt gyerkőc érkezett szüleikkel az oldalán: Peller Anna kislánya, Annabella apukájával, Lukács Mikivel ment a kóstolásra, Sánta Laci és Széphalmi Juliska kisfia, Lacika édesanyjával jelent meg, de Görög Zita és Czutor Zoltán fiai, Titi és Miksa, valamint Lotfi Begi lánya, Zazi is elmondta a véleményét.

Sztárcsemeték a Mestercukrászban

Mivel Peller Anna és Lukács Miki kilencesztendős gyermeke nem sűrűn szokott szerepelni a képernyőn, ahogy feltűnt a színen, egyből látszott, milyen nagyot nőtt az utóbbi időben. Magas édesapja mellett nem törpült el, Mikike könyökéig ér már. Az is szembetűnő, Annabella egyre inkább hasonlít színésznő anyjára: örökölte a mosolyát, és a különleges, vágott szemét, amely az anyai ágon öröklött eszkimógénekről árulkodik.

Annabella nemcsak külsőre emlékeztet a Reggeli háziasszonyára, kedvesség és báj sugárzik belőle, valamint tündéri, milyen választékosan és összeszedetten mondta el, mi ízlett neki a süteményeken.


Annabella apukájával ment be a stúdióba (Fotó: RTL Klub)
A nyaralásukon készített fotón is jól látszik, Annabella tiszta édesanyja (Fotó: Instagram / Lukács Miklós)

Femina

kiemelt kép: RTL Klub

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading