Hirdetés 

Istenes Bence a podcast műsorában a gyerekvállalásáról beszélt: határozott kijelentést tett a harmadik baba érkezéséről.

Istenes Bence beszélgetős műsora a véget ért, ám még nem tudni, csak ideiglenesen, avagy ténylegesen befejezi a produkció gyártását. A szerdai IstenEst évadzáró adásban Fluor TomivalJárai Mátéval és Kovácsovics Fruzsival ült össze. A podcast – szokásához híven – egy kicsit könnyedebb hangvételben kezdődött, majd a komolyabb témákra is áttértek. Szóba jött a klímaváltozás, a globális felmelegedés, az árak egekbe szökése, a háború, valamint a halál is.

Az epizód közepe fele a műsorvezető Fruzsihoz fordult, hogy megkérdezze: a mai világban merne-e gyereket vállalni. Az énekesnő korára is hivatkozva válaszolta azt, hogy nem, majd Bence is határozott véleményt fogalmazott meg.

„Ez egy fontos kérdés, mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy legyen még egy gyerek… Az ember mindig gondolkozik azon, hogy ‘jaj, de jó lenne még egy gyerek’, vagyis benne van a levegőben. Most például tízszer átgondolnám, hogy jó ötlet-e egy ilyen bizonytalan világban azt mondani, hogy oké, akkor jöjjön egy…”

 jelentette ki őszintén, majd hozzátette: tart attól, hogy nem tudná biztonságban és kellőképpen felelősségteljesen felnevelni a kicsit.

Blikk

kiemelt kép: Facebook / BenIstenes

/p>