Hirdetés 

Közeli kapcsolatot ápolt, mondhatni családtag volt Fekete Dávid az egyik károsultjánál, Varga Jenőnél és családjánál. Az egykori autókereskedő, akit az énekes töb tízmillió forinttal vert át, most a Bors Napilapnak adott exkluzív interjút.

Fekete Dávidnak nem csak a tetteivel, de a lelkiismeretével is el kell számolnia, hiszen a vád szerint összesen több mint 320 millió forinttal károsította meg azokat az embereket, akik megbíztak benne. Varga Jenő nem „csak” 40 milliót bukott, de elveztette azt az ingatlant, ahová a most hatéves fia született.

Jenő elmondta:

Ez az ember járt a házamban, ott ült és evett az asztalomnál. Játszott a fiammal és egy fedél alatt aludt velem és a családommal.

Ezzel a bizalommal élt vissza az énekes.

Varga Jenő a házát is elveszítette – gyermekének nem tudja megmagyarázni, miért nem mehetnek haza…

Miközben Fekete Dávid éppen egy győri luxuslakásban, a lábán nyomkövetővel „piheni ki” a 14 rácsok mögött töltött hónapokat, addig a károsultjai erejüket megfeszítve próbálnak meg talpon maradni a sokmilliós átverés után. Vannak, akik mindenüket elveszítették, miután üzleteltek az egykori megasztárossal és akad olyan károsult is, aki azt állítja, mindennap látja fia szemében a kérdést:

Apucika, miért nem mehetünk haza?!

Varga Jenő a higgadtabb károsultak közé tartozik, de nem sok jót kíván Fekete Dávidnak.


Varga Jenő nulláról kezdheti az életét Fekete Dávid miatt (Fotó: Tények)

Rohadtul nem érdekel, hogy most hol van, bár bosszant, hogy egy szép és kényelmes lakás teraszán ücsöröghet ahelyett, hogy egy cellában töltené az idejét! Az vigasztal, hogy neki, még ha most nem is feltétlen látja így, rosszabb kint, mint bent – kezdte lapunknak Jenő. – A börtönben nagyon ügyesen vigyáztak rá, de elhiheti mindenki, hogy nálamnál jóval „komolyabb” emberek szeretnének vele elbeszélgetni, nagyon sok pénzről. Szerintem Dávid már attól is halálra rémül, ha egy légy nekiszáll az ablaknak…

– mondta az üzletember, akinek alaposan átíródott a jövőképe, azóta, hogy az énekes 40 millió forinttal megrövidítette.

Az interjú további részleteit a Bors szombati számában és a borsonline.hu-n olvashatja el.

kiemelt kép: nlc.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading