Hirdetés 

Aki követi L.L. Junior mindennapjait tudja, hogy ő minden pillanatból igyekszik kihozni a maximumot.

Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy ezt képes ilyen magas szinten űzni még akkor is, amikor egyik koncertről a másik helyszínére utazik. A táncosai sem maradnak ki a jóból, hiszen vele együtt ők is ugyanúgy odateszik magukat azért, hogy a közönséget felejthetetlen élményben részesítsék. A rapper most először engedett bepillantást egy kemény munkával teli napjába, így már mindenki értheti, hogyan lehet túlélni három fellépést gyors egymásutánban.

Az RTL Reggeliben kifejtette, hogy ez a második otthona:

Mi, zenészek azért rójuk az országot, a második otthonunk az autó. (…) A csapattal utazunk 23 éve, és akkor gondoltuk, miért ne tegyük kényelmessé?

– magyarázta a Reggeli mai adásában.


LL Junior luxuslimuzinban alapozza meg a hangulatot (illusztráció – Fotó: Meglepkék)

Mint kiderült, az első limuzinját túlzásnak érezte, ezért felújította, eladta, majd vett egy kisebbet, amivel azóta meg van elégedve.

A legkisebb limuzint vettem. Pontosan annyira limuzin, hogy egymással szemben ülünk. Van két pad egymással szemben, van benne PlayStation, internet. Lacikának beszereltük a PlayStationt, tévét.

Fényűzés magasfokon

7 óra leforgása alatt 3 különböző helyszínen álltak színpadra, a köztes időben viszont úgy pihentek és készültek fel lélekben a következő bulira, hogy azt már tanítani lehetne. Egy minden igényt kielégítő luxusautóban hangolódtak az estére, amihez természetesen egy sofőr is dukált. L.L. Junior korábban elárulta, hogy vett egy saját limuzint, most pedig megmutatta milyen, amikor birtokba veszik. Hogy fokozzák a hangulatot, nem titkolta, volt, aki megalapozta az estét és egy kis alkohol is előkerült a titkos rekeszből.

Bors

kiemelt kép: LifeTV

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading