Hirdetés 

Nagyon nehéz nyomon követni az éppen zajló eseményeket Curtis körül, de az objektivitás jegyében mégis megpróbáljuk hitelesen tájékozatni az olvasókat.

Szombaton robbant a bomba, miszerint Curtis nem jelent meg a péntek esti villányi koncertjükön, ami után Majka az Instagram oldalára posztolt. A posztban említett pletyka a rajongók között egyébként az volt, hogy Curtis ismét a drogokhoz nyúlt.

Sajnos a pletyka igaz…
Szeretlek testvérem!❤️ Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod.
Gyógyulj meg!!!
Minden jót kívánunk neked!

Mindezek után Curtis a saját oldalán reagált barátja bejegyzésére:

Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket!
Sok sikert neked. De rendbe rakom magam 🙏🏽 Köszönöm ezt a 12 évet testvér💜

A mai hírek arról szóltak, hogy Curtist a villányi koncert előtt nem sokkal magatehetetlen állapotban találták a lakásában. Erről a Bors informátora beszélt.

Talán sosem tudjuk meg, hogy a turnébuszban milyen beszélgetés zajlott le a hír hallatán, hogy Majka dühös volt, vagy csalódott vagy mindkettő egyszerre, az azonban biztos, hogy Majoros pontosan tudta, mit kell tennie. Rövidre zárni ezt a kérdést. Lapunk információi szerint Majka és Curtis a 2018-as balhés szétválásuk után egyességet kötöttek: Majoros nem kérdez rá Attilánál, hogy hogy áll a leszokással addig, amíg Curtis minden zenekari próbán és fellépésen bevethető állapotban megjelenik. Azonban, ha akár csak egyszer is megteszi azt, hogy cserben hagyja őket, a kettejük közös útjának ott vége szakad. 

Mindezek után egy órával ezelőtt Curtis a Facebookra posztolt, miszerint a média hazudik és nem esett vissza
Eddig nem szólaltam meg, mert úgy éreztem felesleges. Úgyis egyoldalú ez az egész dolog…
De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam, azt már nem hagyhatom tovább.
1.Nem estem vissza!!!
Amiben én anno benne voltam, az köszönőviszonyban sincs azzal ami most történt és amiben éppen vagyok.
2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak.
Ez annyira hiteles, mint anno mikor azt írtàk engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden!
-írta posztjában Curtis.

Curtis tehát először Majka posztjára reagálva elismerte, hogy visszaesett – ahogy ő fogalmazott – az ördögi körbe, majd a hétfőn délelőtt mindezt cáfolja.

Ember legyen a talpán, aki tudja követni a történéseket, de bármi is az igazság, bízunk benne, hogy Curtis mihamarabb rendben lesz, hiszen ez nem csak zene, nem csak egy zenekar, nem csak több ezer rajongó, hanem egy ember és egy család élete…

kiemelt kép: smagpictures.com

/p>