Hirdetés 

Járai Máté a Budapest Eye YouTube-csatornán beszélt a Nyerő Páros-beli szerepléséről, a Budapest Pride-ról, a színházi szerepekről, nagymamájáról, Törőcsik MarirólCserháti Zsuzsáról, a nyitott kapcsolatról, valamint reagált a Hevesi Krisztával kapcsolatos nézeteltérésükre.

A biszexualitás témájáról is szó esett, mivel a színész néhány hónapja coming outolt. Elárulta azt is, hogy a Budapest Pride-tól is kapott egy felkérést, hogy szólaljon fel, de ezt visszautasította.

Úgy fogalmazott:

„Én nem tartom olyan különlegesnek az esetemet. Most is megkerestek a Pride szervezői, hogy lenne-e kedvem, hogy beszélnék-e erről ott az összegyűlteknek. 1500 százalékos egyetértésem, toleranciám, szeretetem van ezzel a közösséggel, mégis azt gondolom, az enyém ez egy szimpla eset.

Az én családomban mindenki azonnal elfogadta ezt, nem az volt, hogy éveken át hazudnom kellett, olyan közegben élnem, ahol nem elfogadóak.”

Példaként elmesélte, hogy mikor először vallotta be édesanyjának, hogy este a szerelménél lesz, aki fiú, anyja csak annyit reagált, hogy rendben, de tízre azért érjen haza.


Fotó: Instagram

A színész-műsorvezető úgy vélte, hogy ő már mindent elmondott, amit kellett, és ennél többet nem szeretne a nyilvánosság előtt foglalkozni a biszexualitásával. Ennek ellenére nem fogja az utcán megfogni egy férfi kezét, és nem áll le vele csókolózni. De azt sem szeretné, ha amiatt nem tenné ezt meg, mert mások szerint ez a dolog nem normális.

Őszintén bevallotta, hogy nagyon szereti a feleségét, ő élete értelme. Azért is tudnak ennyi idő óta együtt élni, mert kölcsönösen úgy vélik, hogy a nyitott házasság nem „átjáróház”, de beleférnek bizonyos dolgok. A megcsalás náluk nem válóok, de ha úgy éreznék, hogy nem egymás társaságában érzik magukat a legjobban, akkor vége lenne a házasságuknak is.

Szóba került, hogy ki a számára legvonzóbb magyar celeb. Elárulta:

 „Van két modell srác, Dán Zsolt, a másik szintén egy modellfiú, Kovács Máté. Őket tényleg azért követem, mert inspiráló a szépségük. És a Vámos Viki, a Zséda.”

Őszintén beszélt arról is, hogy a hétköznapokban is kapnak negatív visszajelzéseket.

„Most a kis házunk előtt tele van kakálva az autóbeálló… Kírát meg egyszer elgáncsolták egy világmárka üzletben a szemem láttára. Egyértelműen Nyerő Páros-néző volt.

És futott oda a biztonsági őr, hogy jól látta ezt? Egy hatvanas nő volt.”

szeretlekmagyarorszag.hu

kiemelt kép: Instagram / Járai Máté

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading