Hirdetés 

Formálódik az új Manchester United a frissen szerződtetett holland edző, Erik ten Hag kezei alatt. A csapat ázsiai túrára indult, egyelőre Cristiano Ronaldo nélkül. A portugál sem a felkészülés első szakaszában, sem mérkőzéseken nem vett eddig részt. Fotók tanúsága szerint már elkezdte az edzéseket, a nagy kérdés, melyik csapat mezében lép majd pályára ősszel. A 37 éves klasszist már több sztárklubbal hozták kapcsolatba.

A legnagyobb probléma Cristiano Ronaldo bérigénye, amelyet eddig egy meg nem nevezett szaúdi klub lett volna hajlandó megadni. Sem a Paris SG, sem pedig a Chelsea jövőképébe már nem illik bele a portugál szélső, aki most az Instagram oldalán mutatta meg, milyen keményen készül az új idényre.

A CNN Portugalia szerint a szaúdi klub nem csak körülbelül 25 millió font átigazolási díjat fizetne a Unitednek Ronaldo szerződtetéséért,

hanem szezononként körülbelül 105 millió font fizetést ajánlanak neki két éven keresztül.

A futballista kontraktusa jövő nyáron jár le az angol csapatnál.

Így nem lesz egyszerű új csapatot találni, pedig C. Ronaldo menni szeretne, a csalódást keltő, trófea nélküli szezon után elhagyná az Old Traffordot. Ugyanakkor ten Hag a napokban arról beszélt, hogy továbbra is a portugállal tervezik a következő szezont:

„Alig várom, hogy vele dolgozhassak. Cristiano nem eladó. Terveink között szerepel, és közös sikert akarunk.”

Blikk

kiemelt kép: Instagram / Cristiano Ronaldo

/p>