Hirdetés 

“Kezdek büszke lenni magamra, hogy meddig jutottam” – mondta Fásy Ádám lánya. 

Továbbra is tartom a súlyomat, öt hónappal ezelőtt elkezdtem egy kicsit komolyabban edzeni.

Személyi edző segít nekem, neki köszönhetően sokat izmosodtam és formálódtam. Nagyon jó az összhang köztünk, eddig csak egyetlen alkalmat mondtam le, azt is betegség miatt.

Az edzés nekem úgymond szent és sérthetetlen lett.43 kiló plusszal indultam egy abszolút mozgásmentes életmódból. Kezdek büszke lenni magamra, hogy meddig jutottam, de tisztában vagyok a határaimmal, a genetikámmal és hogy ebből mit lehet kihozni” – nyiatkozta.

“Oké, hogy külsőleg megtörtént a változás, de azt gondolom, hogy nem lehet elfelejteni belül, hogy honnan indultam és ki voltam akkor. Nem hiszem, hogy ezt valaha képes leszek magam mögött hagyni és száz százalékos önbizalommal fogok rendelkezni…

Az első szűk ruhámat két éve vettük meg.Az egy nagy fordulópont volt. Az első 1-1,5 évben szinte csak szűk ruhákat hordtam, mert szerettem volna megmutatni, hogy hogy nézek ki, emellett azt gondoltam, a bő ruhákban kövérebbnek tűnök majd. Manapság már testhezálló és bő holmit is szívesen hordok és nagyon jó érzés, hogy bármelyik boltba menjek is be, találok magamra ruhát!” – mesélte a Borsnak.

Origo

kiemelt kép: Instargam / Fásy Zsüliett

/p>