Hirdetés 

Közleményt küldött az Éjjel-Nappal Budapest külső gyártócége, miután kikerült a videó a színésznőről “ÉNB Kíráról”, amint a csütörtöki, budapesti tüntetésen, láthatóan felfokozott állapotban, visítva szidja a rendőröket, miközben alig áll a lábán. A közleményben leírják egyebek mellett, hogy a véleménynyilvánításhoz való jogot tisztelik, de attól, amilyen formában a színésznő ezt tette, elhatárolódnak. A szövegből az is kiderül, hogy tette után ÉNB Kírát , azaz Karnics Krisztinát elő is állították a rendőrök.

Mint megírtuk, döbbenetes videó került ki a katás adózás megváltoztatása elleni, csütörtök esti, tüntetésről. A videót, melyen ÉNB Kíra, azaz Karnics Krisztina mezítláb, csinos nyári ruhában, de a lábán alig állva, visítva szidja a rendőröket és köpködi őket, itt lehet megnézni.


Karnics Krisztina színésznő őrjöng és sír felváltva, az utcán döbbenten nézik (Fotó: Olvasóriporter)
A közlemény:

Az Éjjel-Nappal Budapest produkció külső gyártócége számára elfogadhatatlan Karnics Krisztina viselkedése a 07.14-i tűntetésen, amely a szereplő rendőri előállítását eredményezte. A produkció tiszteli a véleménynyilvánításhoz és annak szabad kifejezéséhez való jogot, és munkatársaitól is elvárja, hogy ezt megfelelő formában tegyék. Karnics Krisztina megnyilatkozásától a produkció elhatárolódik

A VIDEÓT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

Blikk

/p>