Hirdetés 

Csillogás és hírnév jut nekik osztályrészül, de nem mindenki tud sáfárkodni a szerencsésen kapott lehetőségekkel.
VV Anett

ValóVilág harmadik szériájának egykori csinibabája Sáfrány Emesével vett részt egy teaszeánszon, ahol úgynevezett ayahuasca teát, egy dél-amerikai tudatmódosító szert ivott. Anett bepánikolt és elrohant a közeli erdőbe, majd egy nappal később egy gazda találta meg a szőlőjében összetört csontokkal, ruhák nélkül, eszméletlen állapotban. Anetten hatórás életmentő műtétet hajtottak végre, most pedig mindenki a felépüléséért szurkol. De nem ő az egyetlen realityszereplő, akinek kisiklott az élete.


VV Lorenzo

Való Világ egykori szereplője tíz évvel ezelőtt, 2012 augusztusában szenvedett halálos motorbalesetet. Lorenzo az egykori villatársai szerint szerette két végén égetni a gyertyát, de a halálának ehhez nem volt köze, ő volt a vétlen a balesetben: szabályosan motorozott, bukósisak is volt rajta, de egy autós nem vett figyelembe egy stoptáblát egy kereszteződésnél, és szabálytalanul kikanyarodott elé. Két kisgyermeket hagyott maga után, kisfia most tizenkét, lánya tizenegy éves.

Lorenzo Majkával párbajozott – kiesett a versenyből (Fotó: RTL Klub)
VV Fanni

A fiatal lány 2017-es eltűnése az egész országot megrázta. Holtteste ma sem került elő, de a rendőrség szerint Fanni egyértelműen gyilkosság áldozata lett. 2022. július 13-án, nem sokkal tíz óra előtt pedig ítélet is született az ügyben: B. Lászlót, a lány volt párját bűnösnek találták és életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték. Az ügy másodfokon folytatódhat tovább, ám akármilyen ítélet is születik, Fanni családja már sosem kapja vissza az életvidám, 24 éves lányt.


Hirdetés 

Fotó: RTL Klub
BB Évi 

A kétezres évek talán legtragikusabb sorstörténete Párkányi Évihez köthető. A fiatal lány volt az, aki megnyerte a Big Brothert, Magyarország első valóságshow-ját. Hiába azonban a rengeteg pénz és a csillogás, Évi nem tudta feldolgozni a hírnevet, idővel pedig kiderült, hogy az édesapja és a kedvese elvesztését sosem tudta feldolgozni. Ezek az örök sebek először pánikrohamokban nyilvánultak meg, végül Évi az évek során annyira leépült, hogy pszichiátriára került. 2012-ben úgy tűnt, meggyógyult, de sajnálatos módon hamar visszaesett. Két kisfia született, a nagyobbik gyermeket Évi nagynénje és édesanyja nevelik, a kisebbik fiát pedig a születésekor örökbe adták. BB Évi jelenleg is egy szanatóriumban él, tudomást sem véve a külvilágról.

Fotó: Tv2
VV Aurelio 

A ValóVilág hatodik szériájának győztese már a villában is megmutatta, hogy nemcsak érzékeny lelkű, de balhésabb típus is az átlagosnál. A sorsa végül rossz fordulatot vett a győzelem után: 2017-ben két társával együtt elraboltak egy férfit, aki korábban meglopta Aureliót. A bíróság döntése szerint börtönbüntetést kapott, aminek a letöltését idén februárban kezdte meg. Jó magaviselettel két év után szabadulhat, a hírek szerint pedig jól érzi magát a börtönben – a körülményekhez képest.

Fotó: RTL Klub
VV Krisztián

A fiatal hajdúhadházi valóságshow – sztár a nézők egyik kedvence volt. Mindenkit VV Izával való szerelme érdekelt, amely a villa falain kívül is tartott egy ideig. A szakítás után a pár útjai ketté váltak, Krisztián Ausztriába költözött, ahol egy vendéglőben dolgozott. Nem régen Németországban okozott halálos kimenetelű autóbaéesetet, így vélhetően ennek hatására dobta el az életét. A lakóhelyén egy

 szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. 

A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről – sóhajt a neve elhallgatását kérő szomszéd. – Itt nem szokás a másik háta mögött sutyorogni, de ez a tragédia mindenkit megrázott. Őt mindenki kedvelte a környéken, és nem értjük, mi vihette rá erre. Olyan reggelnek tűnt, mint a többi, felöltözött, rövidnadrágot vett, cipőt húzott és egy dzsekit is vett, mert reggel még hűvös volt. Aztán valami történhetett, ha úgy döntött, eldobja az életét.

Ripost / Reflektoronline

kiemelt kép: RTL Klub

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading