Hirdetés 

Mint két tojás…

Kövesdi Ákos átlagos tinédzserként élte az életét egészen addig a napig, amikor meghallotta először énekelni Justin Biebert.

..mert aznap minden megváltozott és ez megváltoztatta az ő életét is.

Ekkor ugyanis eldöntötte, hogy énekes lesz. – Szerintem a világ legkarizmatikusabb énekese Justin Bieber én pedig azt gondolom, hogy őt választani példaképként nem ciki. Egyébként is hasonlítunk egymásra, nem véletlenül neveztek el a rajongóim a magyar Justin Biebernek – kezdte Ákos, aki bálványa miatt az első albuma fotózásán a világsztár miatt szőkíttette ki a haját.


Justin Bieber miatt lett szőke haja az énekesnek (Fotó: Fecbook)

Mindenben követem őt, nemcsak a hangjában szeretnék hasonlítani rá, hanem megjelenésben is. Pont, amikor megjelent az első lemezem, akkor szakított Justin a szőke hajjal, így én is barna lettem ismét. 

-mondta az énekes, aki a tetoválásoktól sem riad vissza és már konditerembe is jár. –Rendszeresen járok konditerembe és már az első tetkókat is megcsináltattam magamon. Tervezem, hogy kivarratom a hátam és a mellkasom, mint Bieber is tette, a figurát nem koppintom, mert én egészen mást tervezek magamra tetováltatni. 

Justin Bieber frizurája ihlette Ákos lemezének borítójára készített haját (Fotó: AFP)


Hirdetés 

Ákos táncosokkal igazi show-t csinál a színpadon (Fotó: YouTube)
Miatta lett fodrász is…
Ákos fodrászként is sikeres. Ezt is Justin Biebernek köszönheti.

Kevesen tudják, de Justin Bieber eredetileg fodrásznak tanult, így Ákos a civil foglalkozásán sem gondolkodott sokáig. 

Megtanultam a fodrász szakmát, már dolgozom is benne, egyre jobban megy, rengeteg vendégem van, sokszor hetekkel előre időpontot kell nálam foglalni. Fontosnak tartom, hogy több lábon álljak, így pörgetem ezt is és a zenéket is

– mondta az énekes.

VIP lesz Justin Bieber budapesti koncertjén

Nemrég a világot, így Ákost is letörte, hogy Justin fél arcát megtámadó betegség miatt lemondta a turnéját.

A világsztár azonban két napja bejelentette, folytatódik július 31-én a Justice World Tour, ez pedig azt is jelenti, hogy megtartja a szigetes fellépését is. 

Természetesen megvan a VIP jegyem a koncertre, így remélem közös fotót is tudunk majd csinálni. Persze a legnagyobb dobás egy közös dal lenne. Ki tudja mit hoz a jövő, akár még ez is sikerülhet

-mondta bizakodva Ákos.

kiemelt kép: AFP

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading