Hirdetés 

Schobert Norbert és Rubint Réka májusban még büszkén tették közzé, hogy legidősebb gyerekük, Lara elballagott a két tanítási nyelvű gimnáziumból és lázasan készül az érettségire. Édesanyja izgatottan mondta, hogy lánya angolul érettségizik majd matekból és történelemből is, angol nyelvből emeltszintű vizsgát kell tennie.

A családi beszámolók azonban hamar abbamaradtak azután, hogy a magyar írásbeli lezajlott, állítólag Schobert Lara már sápadtan indult a matek érettségire. Az biztos, hogy azóta már véget értek a szóbeli vizsgák is, de a család azóta mélyen hallgat az eredményekről és nagyon úgy tűnik, hogy fény derült az okokra.

Schoberték nagylánya több reklámkampányban is részt vesz jelenleg, ezeket kifogásolta néhány Facebook-felhasználó. A közösségi médiában megosztott reklámok alatt indult el a pletyka, miszerint Schobert Lara tanulmányi eredményei kiábrándítók és nem értik, hogy egyes vállalatok miért vele akarják népszerűsíteni a termékeiket.


A híresztelést megerősítette a lány egyik ismerőse is, akivel egy iskolába jártak.

Valóban megbukott, de történelemből.

„Julius Caesart húzta. Igazából a magyar és a civilizáció sem ment neki, ott póttételeket kellett húznia. Magyarból először Vajda Jánost húzta, de ott csak annyit tudott kinyögni, hogy depressziós költő volt, ezért szomorú verseket írt. Radnótit húzta póttételként, az azért ment neki. Civilizációnál nem tudom, milyen tételeket húzott” – nyilatkozta a Promotions.hu-nak a neve elhallgatását kérő ismerős, aki azt is elárulta, hogy Schobert Lara vizsgája június 21-én volt. Az oldal szerkesztősége megpróbálta elérni Schobert Norbertet és Rubint Rékát is, de ők azóta sem válaszoltak a megkeresésükre.

Origo

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading