Hirdetés 

A mulatós királynő nemrég a Story magazinnak mesélt arról, hogy 36 évesen nincs baja korával, csupán egy számnak tekinti. Gyakran „megkapja” viszont a műnő jelzőt, amit a következőképpen cáfol:
Sokszor megkapom különböző fórumokon, hogy műnő vagyok, hát istenem… Aki így látja, annak nehéz megmagyarázni, hogy nem.
A mellműtétem után,amit a terhességem után muszáj volt megcsinálni,sosem feküdtem kés alatt, pusztán esztétikai beavatkozásokat végeztek rajtam, ami ahhoz kell, hogy még magabiztosabban állhassak a színpadra és a képernyők elé. Megengedem magamnak azt, ha valami nem tetszik magamon, azt korrigáltatom. Ami pedig a botoxot illeti, azzal egyáltalán nem élek, viszont egy jó mezoterápiás kezelés bármikor jöhet. A sminktetoválás sem újkeletű dolog, hazánkban több ezer nő él ezzel a lehetőséggel kortól függetlenül. 
Ajánlom a nőtársaimnak, hogy igenis merjenek lépni ezek irányába, ha valami nem tetszik magukon, hiszen egyszer élünk és nem más él a bőrünkben, hanem mi magunk. 

– magyarázta az énekesnő, aki kifejezetten szemérmes típusnak tartja magát.


(Fotó: Reflektoronline / Csányi István)

Nem jellemző, hogy fürdőruhás tartalmakat osztana meg, nemrégiben viszont egy medencés bulin járt, ahol készült róla egy felvétel, amit végül a TikTok-oldalán is megosztott.

– Talán kevesen gondolják rólam, de szemérmes típus vagyok, viszont az a kevés igazi barátom, akikmellettem vannak a mindennapjaimban  öntik belém a pozitív energiát magammal kapcsolatban. Nemrég volt egy kis esti buli szűk baráti társaságban és pont az én egyik olyan dalomat indították el, amit nagyon szeretek. A fürdőruhás videó elkészült, én pedig úgy döntöttem, hogy vagyok olyan jó nő, hogy a TitkTokra simán feltehetem. Mondjuk jobb lett volna egy Tóth Andi dalra bulizni, de na… A Suzy is rendben van.

Rengeteg pozitív visszajelzés jött, tulajdonképpen minden hazai bulvár fórum felkapta a videót, amire lassan egymillió kattintást nyomnak az emberek. Szóval nincs miért szégyenkeznem. Igaz vannak mindig negatív kommentelők, de számomra elég a barátaim építő kritikája, a többi – különösen a rosszindulatú – nem foglalkoztat. 

– mondta Suzy, aki azt is elárulta, hogy a videóját közel egymillióan nézték meg.

Fotó: Instagram / Suzy Királyvári

kiemelt kép: TV2

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading