Hirdetés 

Kautzky Armand nyaranta balatoni házában tölti a legtöbb idejét, ahol fia, Armand és lánya, Lucia is gyakran meglátogatja.

– Örülök neki, hogy sokat vannak velem, de mivel már felnőttek, akkor jönnek és mennek, amikor szeretnének. A fiammal nemsokára Párizsba megyünk néhány napra kettesben egy amolyan apa-fia programra, amit már mindketten nagyon várunk. Nyáron mindig kevesebb a munka, nincs annyi előadás, ezt igyekszem kihasználni.

Noha a színész mindig ügyel arra, hogy kívül-belül összeszedett legyen, a balatoni házban ezt is lazábbra veszi egy kicsit.

– A külsőmre mindig is nagyon igényes voltam, mindennap hajat mosok és borotválkozom, de a nyaralóban azért lazítok ezen is egy kicsit. Máskor például elképzelhetetlen lenne, hogy papucsban vigyem ki a kutyákat, és ilyenkor felszalad azért egy-két kiló is a nagy pihenésben – tette hozzá nevetve.


Kautzky Armand ismét nyitott a szerelemre (Fotó: YouTube)

Noha a színész nem keres kifejezetten társat, nyitottan várja, mit hoz a jövő.

– Semmi sem állandó, így az egyedüllét sem. Most, hogy már a „B oldal” pörög, ahogy mondani szokták, bölcsebben állok ezekhez a dolgokhoz, hisz eddig amit görcsösen akartam, abból sosem sült ki semmi jó. Aztán az élet mindig úgy alakította, hogy a helyére kerültek a dolgok. Nyitott vagyok az életre és a boldogságra, de nem vagyok már görcsös. Nyitottsággal állok a barátkozáshoz, az ismerkedéshez – fogalmazott.

Kautzky Armand sosem szenvedett hiányt a női bókokból, főként, amióta egyedülálló, ő azonban inkább a klasszikus udvarlásban hisz.

Ma már sokkal inkább közelednek a nők is, ami szerintem egyáltalán nem probléma, én azonban inkább az a klasszikus, XIX. századi lovag vagyok, aki felveszi a hölgy leejtett zsebkendőjét.

Persze a túlzásokat ezen a téren sem kedvelem, taszít, amikor valaki túlságosan erőszakosan nyomul. Azt azonban, ha valaki barátsággal vagy ismerkedési céllal közeledik, én is szívesen fogadom.

Indirekt/Blikk

kiemelt kép: Velvet

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading