Hirdetés 

Az egykor sikeres író, illetve az életébe néhány napra bepottyanó óvodás fia körül forgó Szia, Életem! júniusban már bemutatkozott a Magyar Mozgókép Fesztiválon – ennek kapcsán pozitív kritikát is írtunk róla –, mozis premierjére azonban még egy hónapon át, augusztus 25-ig kell várni.

Az egyik legsikeresebb magyar reklámrenndező, a Brazilok, a Konyec, illetve a Korhatáros szerelem mögött is álló Rohonyi Gábor által jegyzett filmhez most hosszú, közel kétperces előzetes is érkezett, ami bepillantást enged a 2020-ban, a koronavírus-járvány kezdeti hónapjaiban forgatott Szia, Életem! sokszor fanyar humorába:

A sikeres íróból kreatív gödörben lévő, kiégett tévés celebbé váló apa, Barna bőrébe bújó Thuróczy Szabolcsnak a film komoly fizikai kihívást is jelentett, hiszen az előzetesben is jól láthatóan egy gyámügyi hivatal falán kellett felmásznia, hogy a rövid időre oda került Samunak becsempészhesse a kabalaállatát, ez pedig könnyűnek tűnik ugyan, de hamar kiderült, hogy a mutatvány a vártnál jóval nehezebb.

A színész persze nem ijedt meg mindettől:

Gyerekként sportsuliba jártam, a mozgás töltötte ki az életemet, így kiskorom óta hozzá vagyok szokva a fizikai kihívásokhoz, hogy esni, kelni, csúszni, mászni kell. Ezzel sosem volt gondom, és ez néha bizony azzal jár, hogy meg is lehet sérülni. Tört már el az orrom többször. Épp ezért a veszélyes jelenetektől sem tartok.

– mesélte.

24.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading