Hirdetés 

Berki Mazsi volt a vendége a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának. Berki Krisztián özvegye őszintén vallott arról, hogyan él most. Nemrég vesztette el férjét Berki Mazsi, az özvegy a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy számított-e rá, hogy baj lesz. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem” – mondta Mazsi, aki hatalmas szeretettel emlékezett férjére.

„Krisztián egy olyan ember, akinek végig éreztem, érzem a lelkét. Amikor először találkoztunk egy pénteki nap volt, és tudtam, hogy együtt leszünk, tudtam, hogy ez így lesz most már mindig, és elválaszthatatlanok vagyunk. Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy hogy lesz, mint lesz, és úristen ez az érzés, ezt hogyan fogjuk csinálni. Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer” – mondta könnyek között Mazsi, akit sokan támogatnak ebben a nehéz helyzetben.

30 éves vagyok, van egy kislányom, és özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. 

Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani, vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni…”  magyarázta a híresség a Blikknek, ahol bővebben is olvashatnak a riportról. 

Blikk

kiemelt kép: YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading