Hirdetés 

A hidegfront hatalmas viharokkal csapott le délelőtt és a délutáni órákban országszerte.

A falu- és városnapi rendezvények is megsínylették ezt, igaz több olyan helyszín is volt, ahol a szervezők az előrejelzések alapján elővigyázatosságból a szabadtéri rendezvényt átszervezték a helyi művelődési házba.

Nem így tett Tiszakarád, ahol a mulatós királynőt Suzyt várta a falu aparaja – nagyja.

Az énekesnő a közösségi oldalán posztolt nemrég, ahol tájékoztatta a rajongóit a helyzetről. A posztban a fotókhoz ennyit írt:

Tiszakarád… én megérkeztem, itt voltam, felléptem volna… A többiről nem tehetek 🙁 (ítéletidő)

Lapunk elérte Suzyt, aki szomorúan mesélt a tiszakarádi túráról.

Megérkeztem időben, itt voltam. A szervezőktől azt az információt kaptam, hogy a művelődési házba helyezték át a koncertet, ahol nagyon sokan várnak rám. Türelmet kértek, mert valóban, láthatóan károkat okozott a faluban a vihar, így nem lehetett bejutni. – mondta Suzy, akinek rengeteg rajongója érkezett a helyszínre vonattal és busszal is. – Van a rajongók közt olyan kis csapat is, akik hajnalban indultak busszal és vonattal, hogy lássanak, hiszen majdnem minden rendezvényre elkísérnek. Most nem találkozok velük, végig utazzák a napot a nagy semmiért – mondta szomorúan Suzy akivel a szervező telefonon közölte a falu táblájához érkezéskor, hogy

„köszönjük, hogy eljött, de menjen haza.”

Mint kiderült, a művelődési ház áramellátása nem megfelelő, a Suzy előtt fellépő sztárvendég előadása alatt folyamatos áramkimaradások voltak, így lefújták a bulit.

Suzy 400 kilométert utazott, mégsem mehetett színpadra.


Az énekesnő megérkezett a fellépés helyszínére, ahol közölték vele, hogy mehet is tovább (Fotó: olvasói fotó)

-Állítólag az előttem fellépő énekes színpadra mehetett, majd hamar kiderült, amit senki nem tudott az önkormányzat alkalmazottai részéről, hogy a helyszín alkalmatlan a fellépésre, hiszen folyamatos áramkimaradások voltak, nem bírta el a hang és fénytechnikát a terem áramellátása. Sajnos így jártunk én és a közönség, ami miatt most nagyon szomorú vagyok. 

Mindenesetre tettem fel képet, hogy én megérkeztem, nehogy a közönségem azt higyje, hogy én hagytam cserben őket. Remélem, hogy a további három koncerten nem lesz hasonló probléma.

– mondta Suzy.

kiemelt kép: archív

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading