Hirdetés 

A nagy forróságban szerencsére sokan ledobták a ruhát.

Az utóbbi hetekben a nagy melegre való tekintettel egyre több szexi híresség öltözött át nyári ruhából bikinibe, és ezt a közösségi oldalukon is megosztották a követőkkel – a férfirajongók nagy örömére.

Suzy

A mulatós királynő egy TikTok videót posztolt, amelyben a medenceparton vetkőzött egy falat fürdőruhára. A páratlan szépségű énekesnőre ez nem jellemző, így kuriózumnak számítanak tőle az ilyen jellegű fotók. Nem is csoda, hogy bejárta az összes napi és hetilapot a pikáns fotósorozat is, amely a videó mellé készült. 

Kiszel Tünde

A naptárdíva szinte naponta posztol fotókat nyaralásairól. Most eszméletlen kebleket villantott.

Metzker Viki

A lemezlovas idén nyáron ment férjhez, a férfirajongók nagy szerencséjére viszont azóta sem szűkölködik az Instagramja a szexi fotókban. Például itt van ez a kék bikinis felvétel, aminek láttán bizonyosan sok hódoló ülne be mellé a jacuzziba.

Zimány Linda

A görögországban nyaraló egykori playmate naponta örvendezteti meg férfi rajongóit újabb és újabb fotókkal. A szépséges modell – ügyvédnő sejtemes fotóval borzolta jó értelemben a férfi idegszálakat, amikor narancsszínű ruhájában pózolt.

Kiss Virág

A fitnesz-világbajnok profilja ugyancsak nem szűkölködik alulöltözött fotókban. Virág idei, talán legerősebb kontentje mégis az alábbi felvétel, amin fejjel lefelé fekszik egy kocsiban. De vajon a verda a nyerőbb vagy Virág? Döntsétek el ti!

Lola

A csinos énekesnő a visszafogottságáról híres, ennek ellenére – vagy éppen ezért – hosszú évek óta dobogtatja meg a férfiak szívét. Jelenleg Dominikán nyaral, vidám fürdőruhája pedig még jobban kiemeli formás idomait.

Bodovics Hanna

A fiatal válogatott röplabdázónak meglepően kevés követője van az Instagramon, pedig a tartalmai nemcsak érdekesek, de szemet gyönyörködtetőek is. Szerinted?

Tolvai Reni

Tavalyi nagy fogyása óta még bátrabban mutogatja formás idomait a Megasztár negyedik szériájának győztese. Reni Olaszországban nyaral, és miközben gondtalanul pezsgőt szürcsölget a tengerparton, néhány bikinis fotóval is megörvendeztette a követőket.

Megyeri Csilla

Ha nyár, akkor Lupa Beach! Megyeri Csilla legalábbis minden szabadidejét a strandon tölti a szerelme és a barátaik társaságában. Barátnőjével közös fotója még jobban felforrósítja az egyébként sem klimatizált szobákat.

Reflektoronline / Ripost

kiemelt kép:

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading