Hirdetés 

Az énekesnő és párja augusztus 13-án ünneplik a nyolcadik házassági évfordulójukat. Ahogy eddig minden évben, most is elszöknek ebből az alkalomból a világ elől. Nagy terveik nincsenek, vagy külföldre mennek, vagy csak a hátsó kertig, ahogy az élet hozza- írta a Bors.

A héten még találkozhatnak Csézyvel a szerencsésebb rajongók, hiszen több koncert is le van fixálva, aztán egy időre itt hagy az énekesnő csapot-papot, és kivonja magát a forgalmamból. Csézy és férje, a hazai rákkutatás egyik emblematikus arca, Szabó László augusztus 13-án ünneplik a házassági évfordulójukat. A nagy napot eddig minden évben kettesben töltötték. 

– Pontosítok, 11 fős a családunk – mondja a Bors megkeresésére, Csézy – Négy kutyánk van és 5 cicánk, plusz mi ketten, így jön ki ez a szám – magyarázta, majd így folytatta: – A házassági évfordulónkon eddig mindig elszöktünk a világ elől, idén is ez lesz, de még semmilyen tervet nem készítettünk. Lehet, hogy beülünk a kocsiba és megyünk, ahova visz az út, de az sincs kizárva, hogy csak a hátsó kertig jutunk… Lényegtelen. 

A fontos, hogy mi ketten Lacival együtt legyünk. Az együtt töltött időnél ugyanis nem létezik fontosabb számunkra.

Bors

kiemelt kép: Instargam / Csézy

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading