Hirdetés 

Osváth Zsolt  influenszer a  YouTube csatornáján csütörtökön egy harminc perces videót szánt a Schobert család körül az elmúlt napokban – hetekben kirobbant botrányára.

Erősen kezdett Zsolt, hiszen rögtön rátért a gyerekeket ért kritikákra, ami Norbi legnagyobb szívfájdalma:

„A nevelését az nem feltétlenül tudjuk, de ahogy használja a gyerekeit, azt mindeképp”

Zsolt az RTL Klub Reggeli című műsorában látható riportot nézte meg és elemezte a videóban. Alapvetően az influenszer egyetértett azzal, hogy az interneten, a közösségi oldalakon mindig megjelennek azok az emberek, akik minden különösebb ok nélkül, szimpla unalomból gyűlölik a hazai celebeket. Ezt ő sem tartja normális dolognak, azonban

nem ment el azonban Norbi és Réka felelőssége mellett az őket és gyermekeiket ért támadások kapcsán. 

-Norbi, azon kívül, hogy te egyszer – kétszer hülyén fogalmaztál a médiában, azért egy egész keveset tettél azért, hogy az emberek vegyes véleménnyel legyenek rólad. – kezdte Zsolt, aki egy rövid megjegyzéssel kitért arra, amire Schobert célzott az adásban, miszerint konkurencia álla a lejárató Facebook csoport hátterében.

(…) most előhőzták a Béres Alexandrát a kalapból, hogy a Béres Alexandra próbálja Norbit ellehetetleníteni. Én azt gondolom, hogy Béres Alexandrának nem is konkurenciája Norbi, hiszen a… nagy hagyjuk is…

Az elemzést folytava Osváth bejátszotta a videóban, ahogy a  Reggeli műsorvezetője egyetértve Norbival úgy gondolja, hogy nem érdelmi meg azt, hogy legyen egy ilyen gyűlölködő csoport. Zsolt szerint a gyűlölködést valóban nem érdelmi meg senki, de a kritikát jogosan bárki megfogalmazhatja még akkor is, ha az negatív. Az influenszer úgy gondolja, hogy Norbi a gyermekeit is egész pici koruktól a saját brandjük építésére használta fel, így nem szabad meglepődnie azon, ha ők is ugyanúgy részesülnek a kritikából. 

-A csúnya dolog az, hogy a kislányodnak 15 évesen engedted, hogy tulajdonképpen bármelyik pornószínész megirigyelné azt a pózt, amivel beállt és tulajdonképpen ha jobban hunyorítasz, akkor a tüdejéig be tudsz látni.

Én azt gondolom, hogy ez az, ami nagyon gáz. Nagyon gáz az, hogy a gyermekeidet már kamasz korukban termékké tetted és reklámok tárgyává tetted, mindenhova vitted magaddal őket. 

„Larával és a kigyúrt Norbikával el lehet adni az Update termékeket, a kisebbikkel nem, mert ő duci”

Miért csodálkozunk azon, ha kitesszük a fiuknak, lányunkat, gyerekünket így a kirakatban és hát nem mindenki csak mosolyog rájuk?! – tette fel a kérdést Zsolt, aki megjegyezte, hogy a legkisebb fiút, a 11 éves Zalánt kevésbé promotálják, mivel ő még duci, így nem lehet vele Update termékeklet reklámozni, de a kisebbik Norbit (aki kigyúrta magát) és Larát bármikor lehet mutogatni, az nem árt a brandnek, sőt…

Norbi nem bírja a kritikát

Norbi perel és Osváth szerint Norbi nem egy gyűlölködő csoportot szeretne felszámolni ezzel, hanem magára a kritika gyakorlását szeretné irányába megszüntetni, hiszen véleménye szerint csak szépet és jót lehet írni a Schobert családról, a média minden platformja értékes akkor, ha mindenki pozitív fényben tündököl, azonban ahogy valami kirtika éri őket, azonnal perbe fog és megfenyeget mindenkit. 

 

kiemelt kép: 24.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading