Hirdetés 

A Pénzt vagy éveket szerdai adásában Varga Viktor és Szabó Dóri próbálták meg helyesen megtippelni vadidegen emberek életkorát, és elvinni a 10 millió forintos fődíjat a TV2 stúdiójából.

Kasza Tibi műsorában azonban még nem történt olyan – és minden bizonnyal nem is fog -, hogy egy játékospáros minden fordulóban telitalálatot tudott volna lőni. A legtöbb esetben a játékosok mindent elveszítenek a döntőben, és legfeljebb egy kis vigaszdíjjal távoznak; olyan bónuszokkal, amelyeket egy vagy két jól sikerült forduló után bezsebeltek.

Dóri és Viktor sem jártak nagyobb sikerrel: bár két fordulóban is sikerült telitalálatot behúzniuk, a döntőben végül mindent elbuktak a garantált nyereményen kívül. Ráadásul Varga Viktor még azzal a tudattal is kénytelen volt elhagyni a stúdiót, hogy alaposan lejáratta magát az egész ország előtt. Az egyik fordulóban ugyanis a vendég életkora mellett azt is meg kellett fejteni, hogy melyik évben jött ki Trio Da da da című slágere. Viktor elkezdett számolni, hogy ha ő 1987-ben született, akkor most hány éves. Ezt azonban már nem tudta megmondani, és ezen Kasza Tibi később kíméletlenül poénkodott is.

Promotions.hu

kiemelt kép: Blikk


Hirdetés